"Există un mini Messi în el" afirmă jurnalistul independent Tim Vickery, pentru talkSPORT, descriindu-l pe Dario Sarmiento, puștiul minune din Argentina.
Informația e de mare interes pentru pentru urechile fanilor lui Manchester City, care așteaptă cu nerăbdare să vadă dacă se vor concretiza și zvonurile conform cărora Lionel Messi își dorește să vină sub comanda lui Guardiola la finele contractului cu Barcelona. Cert e că "cetățenii" au mare nevoie de întăriri în atac, acolo unde Kun Aguero își încheie contractul și nu va mai semna prelungirea, iar Gabirel Jesus e un fotbalist care se accidentează frecvent.

Veron spune că transferul lui Sarmiento în Premier League e o chestiune de timp

Cupa Mondială FIFA
Xavi a dezvăluit cine l-a impresionat în Qatar! Marele rival amintit și ce a spus despre Messi
IERI LA 17:09
Juan Sebastian Veron spune că un acord pentru a-l aduce Wonderkid în Premier League este aproape de a fi finalizat.
Sarmiento joacă în prezent pentru Estudiantes. Dar pare că nu va mai rămâne mult timp acolo, oamenii lui Pep Guardiola planificând deja aducerea talentatului mijlocaș ofensiv în insulă.
De fapt, potrivit lui Vickery, ar exista deja un acord de principiu cu adolescentul, așteptându-se doar ca mutarea să fie finalizată când va împlini 18 ani, adică în luna martie.
Surse neoficiale susțin că deja de luna trecută City ar fi convenit să plătească aproximativ 17 milioane de lire sterline pentru argentinian.
Vickery, corespondent sud-american de fotbal, spune că Veron abia așteaptă ca actualii săi angajatori să îi plătească o primă consistentă, dacă transferul lui Sarmiento va fi finalizat.
"Este un lucru oribil să spui asta despre oricine, dar există un mini Messi în el, acesta fiind motivul pentru care City l-a monitorizat", a dezvăluit Vickery.
Povestind despre prima ocazie când l-a văzut jucând pe Sarmiento, Tim Vickery a adăugat: "Îmi amintesc că l-am văzut pentru prima dată nu cu mult înainte de primul lockdown din februarie. Are piciorul acela mic și îngust, abilități de dribling pe suprafețe mici și are viziunea de a deschide jocul. Așadar, există un potențial uriaș la el, totuși City va investi deocamdată doar într-o promisiune".
167 cm măsoară Sarmiento, cu un centimetru mai puțin decât Messi. Are aceeași explozie, viteză și capacitate de a dribla pe spații mici. Poate juca vârf retras, mijlocaș ofensiv sau aripă, în oricare dintre benzi.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez
IERI LA 10:12
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
27/11/2022 LA 17:24