Paul Pogba ”nu exclude o întoarcere” la Juventus sezonul viitor, conform agentului său, Mino Raiola. Mijlocașul de 26 de ani se apropie de o revenire completă după mai multe săptămâni petrecute ca accidentat. Pogba s-a întors la Manchester United de la Juventus în 2016 pentru o sumă record la acea vreme.
Contractul lui Pogba cu Manchester United expiră la sfârșitul sezonului viitor iar speculațiile privind viitorul său continuă. Raiola a recunoscut că una dintre preferințele lui Pogba este o întoarcere la Juventus.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
IERI LA 14:53
”Italia este ca acasă pentru Paul. I-ar plăcea să se întoarcă la Juve dar vom vedea ce se va întâmpla după Euro. Paul vrea să joace la cel mai înalt nivel”, a declarat Raiola.
Pogba și Raiola au declarat în pre-sezon vara trecută că francezul este pregătit de o nouă provocare, în contextul discuțiilor despre un transfer al său la Real Madrid. Această mișcare nu s-a concretizat pentru că Manchester United a cerut în jur de 195 de milioane de euro pentru mijlocaș.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
IERI LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
IERI LA 12:31