Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mino Raiola despre Paul Pogba: ”I-ar plăcea să se întoarcă la Juventus”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 14/02/2020 la 10:56 GMT+2

Paul Pogba nu exclude posibilitatea unei întoarceri în Serie A și ar putea forța o astfel de mișcare vara viitoare.

Paul Pogba - Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Paul Pogba ”nu exclude o întoarcere” la Juventus sezonul viitor, conform agentului său, Mino Raiola. Mijlocașul de 26 de ani se apropie de o revenire completă după mai multe săptămâni petrecute ca accidentat. Pogba s-a întors la Manchester United de la Juventus în 2016 pentru o sumă record la acea vreme.
Contractul lui Pogba cu Manchester United expiră la sfârșitul sezonului viitor iar speculațiile privind viitorul său continuă. Raiola a recunoscut că una dintre preferințele lui Pogba este o întoarcere la Juventus.
”Italia este ca acasă pentru Paul. I-ar plăcea să se întoarcă la Juve dar vom vedea ce se va întâmpla după Euro. Paul vrea să joace la cel mai înalt nivel”, a declarat Raiola.
Pogba și Raiola au declarat în pre-sezon vara trecută că francezul este pregătit de o nouă provocare, în contextul discuțiilor despre un transfer al său la Real Madrid. Această mișcare nu s-a concretizat pentru că Manchester United a cerut în jur de 195 de milioane de euro pentru mijlocaș.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo