Alex Mitriță a jucat 33 de partide pentru New York City FC în acest sezon, reușind 13 goluri și 3 assist-uri. Cel mai frumos moment a fost după ce Pep Guardiola i-a vizitat pe jucători în vestiar.
New York City FC este patronată de șeicul de la Manchester City. Mitriță admite că este visul său să facă pasul de la New York la Manchester City în viitor.
Guardiola m-a felicitat după meci, a fost o mândrie pentru mine să îl cunosc. Mie îmi place să visez. Atâta timp cât îţi doreşti, cu siguranţă poţi să ajungi oriunde.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02

S-a întors în România

New York City FC a fost eliminată în playoff-ul din Major League Soccer, iar Alex Mitriță a profitat și a revenit în țară. El a mers la Clinceni la prima partidă disputată în Liga 1 pe stadionul celor de la Academica. Scorul partidei cu Universitatea Craiova a fost însă 0-0.
"Am venit direct de la aeroport să văd băieţii, mi-a fost dor de ei. Din păcate nu au câştigat, dar e un campionat foarte lung şi o să câştige multe meciuri de acum încolo. Domnul Piţurcă e un atu foarte mare pentru echipa Craiovei şi cu siguranţă lumea trebuie să aibă puţină răbdare cu el şi o să îşi pună amprenta" a mai spus Mitriță pentru Telekom Sport.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Premier League
OFICIAL | Pep Guardiola și-a prelungit contractul cu Manchester City până în 2025
23/11/2022 LA 11:34
Premier League
Pep Guardiola negociază prelungirea contractului cu Manchester City! Când expiră actuala înțelegere
22/11/2022 LA 09:33