Atancantul celor de la Liverpool se antrenează acasă după ce sezonul din Premier League a fost suspendat din cauza pandemiei de coronavirus. Salah a scris în descrierea pozei ”mood”.
Egipteanul ține post în prezent deoarece Ramadanul a început săptămâna trecută și va dura până pe 23 mai. Salah este unul dintre numeroșii musulmani care vor respecta Ramadanul de acasă.
Salah a urcat pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care se pregătește pentru luna sfântă. El și-a decorat casa iar recent a donat mii de tone de mâncare și carne proaspătă pentru satul său natal din Egipt pentru a ajuta în timpul pandemiei.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
27/05/2022 LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38