Mohamed Salah a lăsat loc de interpretări printr-un interviu acordat spaniolilor de la As în urmă cu câteva luni. Egipteanul a declarat că "Nu știm niciodată ce ne rezervă viitorul", atunci când a fost întrebat dacă ar fi tentat de un transfer la Real Madrid.
La scurt timp de la acele declarații, Mohamed Aboutrika (fost coleg cu Salah la naționala Egiptului) și nu ar exclude un transfer în viitorul apropiat.
Toate aceste aspecte au alimentat zvonurile potrivit cărora egipteanul este tentat de o nouă aventură în cariera sa. Contractul său cu Liverpool este valabil până în 2023, dar dacă intențiile sale sunt de a pleca va fi greu de ținut pe loc. Totuși, dacă lucrurile vor sta așa Liverpool va cere cu siguranță un preț uriaș pentru jucător, pe care nu prea multe cluburi și-l vor putea permite.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial Qatar 2022 | Câștigă campioana Mondială grupa D? Franța, misiune teoretic ușoară
18/11/2022 LA 11:04
https://i.eurosport.com/2018/10/26/2448194.jpg

Ramon Calderon: "Real Madrid nu are mijloacele financiare pentru transferul lui Salah"

Când vine vorba despre cei mai buni fotbaliști din lume, Real Madrid e mereu printre cluburile interesate, dar în cazul lui Salah nu este așa, cel puțin în opinia lui Ramon Calderon, fpostul președinte al madrilenilor din perioada 2006-2009.
"Salah este un jucător excelent și un marcator desăvârșit. El a ajutat mult-o pe Liverpool și nu cred că îl vor lăsa să plece. Totuși, dacă el ar fi să se gândească la asta, Liverpool l-ar lăsa să plece doar pentru mulți bani. Salah este un jucător grozav cu un potențial fantastic și orice club dorește să dobândească astfel de talente, dar nu cred că Real Madrid are mijloacele financiare pentru a-l transfera pe Salah.", a declarat Ramon Calderon pentru ON Time Sports, citat de Daily Sport.
Campioana Spaniei are nevoie de un refreh în zona ofensivă, deoarece Benzema are deja 33 de ani, iar Eden Hazard este măcinat de accidentări și nu a dat randamentul scontat. Totuși, după informațiile din presa interanțională din ultima vreme țintele madrilenilor sunt cu totul altele, nu Mohamed Salah.
Marele vis al lui Florentino Perez este să-l aducă pe Mbappe pe Santiago Bernabeu, iar Erling Haaland a devenit și el un țel pentru următoarea perioadă de mercato. Realul are întradevăr probleme financiare din cauza pandemiei, dar totuși situația madrilenilor nu pare a fi la fel de gravă precum a altor mari cluburi, ceea ce ar lăsa loc de unele mutări spectaculoase în vară.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Cupa Mondială FIFA
Deschamps, luat la rost pentru selecția din naționala Franței! "Cel mai slab mijloc din istorie"
10/11/2022 LA 12:47