Liverpool nu a reușit să învingă pe Real Madrid în sferturile de finală ale UEFA Champions League, iar planul lui Mohamed Salah a fost "demontat", anunță presa din Marea Britanie. Trupa lui Jurgen Klopp nu a fost capabilă să întoarcă rezultatul înregistrat pe 6 aprilie pe stadionul Alfredo di Stefano din Madrid, atunci când băieții lui Zidane s-au impus cu 3-1, singurul gol fiind marcat de Salah în dreptul oaspeților. Returul de pe Anfield s-a încheiat la egalitate, 0-0.
Potrivit jurnaliștilor de la The Mirror, Salah a sperat că va fi eroul "cormoranilor" în duelul cu Real Madrid, astfel că avocatul său, Ramy Abbas Issa, ar fi câștigat argumente pentru a pune presiune pe Liverpool și pentru a cere un salariu mai mare pentru egiptean. Nu mai este un secret că Real Madrid este unul dintre cluburile la care egipteanul ar putea ajunge în viitor, după aventura petrecută pe Anfield. Salah și-ar fi propus să-i uimească pe "galacticii" lui Zidane cu jocul său și să-i facă pe madrileni să se gândească serios la o ofertă de transfer.

The Mirror: Cum a "demontat" Real Madrid planul lui Mohamed Salah

Ligue 1
Un superstar din Premier League, ținta lui PSG! Al-Khelaifi renunță la Neymar pentru mutarea anului
30/10/2021 LA 13:38
Mohamed Salah este poate cel mai important jucător de la Liverpool, iar egipteanul are contract până în 2023, dar viitorul său pe Anfield este pus sub semnul întrebării. Deși este golgheterul trupei lui Jurgen Klopp, cu 28 de goluri marcate în toate competițiile, Salah nu a reușit să facă prea multe în dubla cu Real Madrid din sferturile de finală ale UEFA Champions League, în afara golului marcat în meciul tur.
Potrivit informațiilor apărute în presa din Anglia, Salah ar fi sperat ca în urma dublei cu Real Madrid să grăbească discuțiile purtate într-un sens sau altul. The Mirror transmite că avocatul lui Salah este în mijlocul unui proces bine pus la punct pentru a pune presiune pe Liverpool. Mai exact, egipteanul vrea ca negocierile cu oficialii de pe Anfield să-l poarte într-o ligă a "superstarurilor" în materie de salarii. De asemenea, The Mirror precizează că Salah a eșuat în încercarea lui de a-i cuceri pe cei de la Real Madrid, unul dintre cluburile interesate de serviciile atacantului.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/04/16/3115295.jpg
Premier League
Kane, dat uitării de Manchester City! Pentru ce fotbalist vrea Guardiola să spargă banca pe Etihad
17/10/2021 LA 18:40
Premier League
Gary Neville, convins că Salah nu va rămâne la Liverpool: "Doar la aceste 3 cluburi poate ajunge!"
16/10/2021 LA 16:54