Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moise Kean a spart gheața în tricoul lui Everton! Italianul a înscris primul gol, după 22 de meciuri

Cosmin Cioboata

Actualizat 21/01/2020 la 23:12 GMT+2

Moise Kean a deschis scorul în meciul lui Everton de pe teren propriu, împotriva lui Newcastle, din etapa 24 din Premier League. Reușita italianului a fost prima pentru formația de pe Goodison Park, după 22 de meciuri de secetă.

keane goal first

Credit imagine: Eurosport

Kean, cumpărat de Everton în vara lui 2019 de la Juventus în schimbul sumei de 27,5 milioane de euro, a reușit în această seară primul său gol în tricoul formației pregătite de Carlo Ancelotti. În minutul 30 al confruntării dintre Everton și Newcastle, atacantul de 21 de ani a preluat excelent pasa trimisă de Bernard și l-a învins pe goalkeeper-ul Dubravka cu un șut plasat, din interiorul careului.
Grație golului din prima repriză, Moise Kean a întrerupt seria de 22 de partide fără gol pentru Everton. Internaționalul de tineret nu mai reușise să înscrie pentru echipa de club din aprilie 2019, când puncta pentru Juventus, într-o deplasare cu Spal. La acea vreme, Kean deschidea scorul pentru torinezi tot în minutul 30.
Moise Kean

Kean, nemulțumit la Everton

Kean n-a fost utilizat foarte mult de fostul tehnician al lui Everton, Marco Silva, însă acest lucru se poate schimba odată cu venirea lui Ancelotti. Supărat pe evoluțiile sale din startul aventurii în Premier League, tânărul jucător s-a aflat în mijlocul unor zvonuri potrivit cărora s-ar fi putut întoarce înapoi în Serie A.
Aducerea lui Carlo Ancelotti ar putea conta enorm din perspectiva situației lui Kean la Everton, unde atacantul s-a obișnuit deja cu postura de rezervă. Richarlison și Calvert-Lewin sunt ceilalți doi atacanți pe care tehnicianul italian se poate baza în alcătuirea primului 11.
Kean a bifat 9 apariții pentru naționala de tineret a Italiei, reușind să înscrie 5 goluri. Atacantul de 19 ani a strâns și 3 selecții pentru prima reprezentativă a țării sale și a marcat deja 2 goluri.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo