Portughezul și-a început cariera în Italia unde s-a mutat la doar 17 ani. Jucând la Udinese, viața lui Bruno Fernandes nu era cea mai fericită. I s-a făcut un dor imens de casă și a început să aibă îndoieli privind cariera aleasă.
Însă Fernandes a făcut referire la personalitatea sa ”extremă” și ”analizatul său obsesiv” ca fiind elementele care l-au ajutat să își îndeplinească visul.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Bruno Fernandes, despre cel mai dificil moment al carierei

”Aveam nevoie de acea mentalitate pentru a supraviețui. Nu este de ajuns să fii doar talentat sau să lucrezi din greu sau să ai o mentlitate puternică. Trebuie să ai totul. Trebuie să trăiești pentru fotbal, complet”, a afirmat Fernandes pentru Players Tribune.
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2971671.jpg
”Eram complet singur la doar 17 ani, într-o țară nouă. Nu știam limba locală și nu cunoșteam pe nimeni. A fost foarte greu. Era incredibil de greu și mă simțeam singur. Au fost multe momente în care m-am gândit să renunț complet”, a precizat el.
Fernandes a dezvăluit că tatăl său a fost cel care i-a adus o mentalitate puternică, o dorință perpetuă de a se îmbunătăți și a recunoscut că nu ar fi supraviețuit în Italia dacă nu ar fi avut această atitudine. După un sezon la Sampdoria, Fernandes s-a întors în Portugalia la Sporting, unde a avut evoluții excelente, evoluții care i-au adus transferul la Manchester United.
”Când am știut sigur că transferul va avea loc, primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi anunț soția și fiica... și nu m-am putut abține, am început să plâng. Lacrimi de fericire, de bucurie”, a povestit Bruno.
Liverpool - Manchester United, derby-ul Angliei, se joacă duminică de la 18:30 în direct pe Eurosport 1.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52