Portughezul și-a început cariera în Italia unde s-a mutat la doar 17 ani. Jucând la Udinese, viața lui Bruno Fernandes nu era cea mai fericită. I s-a făcut un dor imens de casă și a început să aibă îndoieli privind cariera aleasă.

Însă Fernandes a făcut referire la personalitatea sa ”extremă” și ”analizatul său obsesiv” ca fiind elementele care l-au ajutat să își îndeplinească visul.

Premier League
Bătălie grea pentru locurile de Liga Campionilor, în Premier League! 6 echipe se luptă pe 2 poziții
ACUM 24 MINUTE

Bruno Fernandes, despre cel mai dificil moment al carierei

”Aveam nevoie de acea mentalitate pentru a supraviețui. Nu este de ajuns să fii doar talentat sau să lucrezi din greu sau să ai o mentlitate puternică. Trebuie să ai totul. Trebuie să trăiești pentru fotbal, complet”, a afirmat Fernandes pentru Players Tribune.

https://i.eurosport.com/2021/01/15/2971671.jpg

”Eram complet singur la doar 17 ani, într-o țară nouă. Nu știam limba locală și nu cunoșteam pe nimeni. A fost foarte greu. Era incredibil de greu și mă simțeam singur. Au fost multe momente în care m-am gândit să renunț complet”, a precizat el.

Fernandes a dezvăluit că tatăl său a fost cel care i-a adus o mentalitate puternică, o dorință perpetuă de a se îmbunătăți și a recunoscut că nu ar fi supraviețuit în Italia dacă nu ar fi avut această atitudine. După un sezon la Sampdoria, Fernandes s-a întors în Portugalia la Sporting, unde a avut evoluții excelente, evoluții care i-au adus transferul la Manchester United.

”Când am știut sigur că transferul va avea loc, primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi anunț soția și fiica... și nu m-am putut abține, am început să plâng. Lacrimi de fericire, de bucurie”, a povestit Bruno.

Liverpool - Manchester United, derby-ul Angliei, se joacă duminică de la 18:30 în direct pe Eurosport 1.

Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League
Plusuri și minusuri după etapa a-26-a din Premier League
ACUM 25 MINUTE
Premier League
Lucian Sânmărtean a ales jucătorul etapei a 26-a din Premier League: Bale, "mai bun ca niciodată"
ACUM 4 ORE