Articol scris de Romeo Ene
Manchester United a câştigat 27 de puncte pe Old Trafford în acest sezon, pierzând de 4 ori şi remizând de 3, comparativ cu 36 de puncte obţinute în deplasare, având o serie impresionantă de 23 de partide consecutive fără înfrângere pe teren străin.
"Diavolii roşii" vor juca joi seară cu Granada, în returul sferturilor Europa League. În tur, englezii s-au impus cu 2-0 şi speră să obţină prima victorie pe teren propriu în fazele eliminatorii ale competiţiei din acest sezon, iar Solskjaer consideră că echipa are acum un avantaj deoarece bannerele din jurul locurilor au fost modificate.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Solskjaer: "Veţi vedea o schimbare acum"

Solskjaer a fost întrebat despre discrepanța dintre forma echipei sale pe teren propiu şi cea din deplasare și a sugerat că ar putea avea de-a face cu scaunele roșii de pe stadion.
"Veţi vedea o schimbare acum, dacă vezi bannerele din jurul clubului, nu mai sunt de culoare roşie.", a răspuns Solskjaer.
"Am analizat acest lucru, nu ar trebui să existe un motiv, într-adevăr. Dar foarte mulţi au sesizat această problemă, în sensul că atunci când un jucător trebuie să ia o decizie într-o fracţiune de secundă, el caută un coleg pentru a-i pasa, dar echipamentul roşu se suprapune unui fundal roşu cu scaune de aceeaşi culoare. Deci, am încercat să schimbăm acest lucru, iar acum culoarea a fost modificată.
Nu ar trebui să existe niciun motiv, dar, din nou, dacă ai un avantaj de 4-0 (împotriva lui Real Sociedad) nu trebuie să câștigi acel joc neapărat, 0-0 a fost un rezultat bun, iar în jocul cu Milan am fost egalaţi la ultima fază. Încă sunt de părere că am prestat un fotbal bun pe teren propriu, am început foarte slab, cu 3 înfrângeri împotriva lui Palace, Tottenham şi Arsenal, dar am reuşit să depăşim acel moment.", a declarat Solskjaer, potrivit goal.com.
Când campionatul s-a reluat anul trecut după lockdown, clubul a acoperit toate locurile de pe Old Trafford cu lucruri impresionante, care au conţinut ori imagini ale fanilor care și-au trimis fotografiile personale, ori panouri publicitare sau mesaje de susținere. Bannerele din jurul etajelor inferioare ale stadionului au fost schimbate în urmă cu câteva săptămâni pentru a lansa campania lor anti-discriminare SEE RED, care vizează combaterea rasismului în cadrul jocului de fotbal. Scaunele sunt acum acoperite într-o folie neagră cu litere albe.
În ceea ce privește situaţia echipei pentru jocul cu Granada, United nu va putea conta pe Luke Shaw, Harry Maguire și Scott McTominay, în timp ce Eric Bailly este încă indisponibil.
"Nu este niciodată un lucru pozitiv să nu ai fiecare jucător disponibil. Dar avem jucători gata să-i suplinească și să intre în echipă.", a mai spus Solskjaer
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52