Cormoranii au luat măsura de a închide baza de antrenamente săptămâna trecută pentru a opri răspândirea coronavirusului iar jucătorii au primit programe individuale de antrenament pentru a le implementa acasă. Totuși, jucătorii accidentați din lotul lui Klopp încă pot vizita centrul din West Derby pentru a-și continua reabilitarea cu ajutorul staff-ului.
Alisson s-a accidentat la șold înainte de victoria lui Liverpool cu Bournemouth de pe Anfield de pe 7 martie și este printre cei care au voie să vină la Melwood. Brazilianul a ținut să explice pe rețelele sociale de ce poate veni la antrenamente și să asigure fanii că se iau toate măsurile pentru ca cei care sunt prezenți să fie în siguranță.
”Recomandările clubului sunt ca toată lumea să stea acasă. În cazul meu este puțin diferit pentru că sunt accidentat. Mulțumesc lui Dumnezeu, nu a fost ceva foarte serios, dar fiecare accidentare trebuie tratată corespunzător și am continuat tratamentele la centrul de antrenamente. Nu am avut niciun contact cu vreun coechipier, toți fiind acasă. Singurul contact pe care îl am este cu antrenorul de portari și medicul”, a afirmat Alisson.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53