Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul pentru care Emery a eșuat la Arsenal, dezvăluit de fosta iubită: "M-a numit vrăjitoare"

Cosmin Cioboata

Publicat 12/04/2020 la 15:44 GMT+3

Unai Emery (48 ani) a fost succesorul legendarului Arsene Wenger pe banca lui Arsenal, însă rezultatele sale au fost mult sub așteptările suporterilor de pe Emirates.

Unai Emery, Manager of Arsenal gives his team instructions during the Premier League match against Southampton at Emirates Stadium on November 23, 2019 in London, United Kingdom.

Credit imagine: Getty Images

Sosit în nordul Londrei în vara anului 2018, tehnicianul spaniol n-a reușit să-și impună stilul de joc cu care a făcut performanță la Sevilla și PSG. Emery n-a adus vreun trofeu în vitrina clubului și a ratat calificarea în UEFA Champions League, elemente care au contat enorm în contextul viitorului său la Arsenal. Sprijinul fanilor s-a estompat odată cu trecerea etapelor fără victorie, iar conexiunea cu jucătorii și-a pierdut strălucirea.
Oamenii din conducerea lui Arsenal și-au pierdut răbdarea și au decis să-l demită pe Emery în luna noiembrie a anului trecut. 43 de victorii, 15 egaluri și 20 de înfrângeri au înregistrat "tunarii" în timpul mandatului spaniolului, fără să cunoască vreo performanță înaltă.
Multă lume nu a putut să-și explice de ce antrenorul care a câștigat 3 trofee Europa League consecutive n-a reușit să se impună și pe Emirates. Cu Emery la cârma clubului, Arsenal a ajuns până în finala Europa League din sezonul precedent, însă a pierdut categoric împotriva rivalei din oraș, Chelsea (scor 4-1).

"Mi-a spus că sunt o vrăjitoare albă"

"Motivul" pentru care Unai Emery a eșuat la Arsenal a fost povestit în presa britanică de fosta iubită a managerului, Sacha Wright (35 ani). Cei doi s-au despărțit în septembrie, cu 2 luni înainte ca Emery să fie demis, iar Sacha a dezvăluit că spaniolul a învinuit-o pe ea pentru perioada proastă de pe Emirates, numind-o "vrăjitoare albă".
"În decembrie m-a contactat și mi-a spus că a fost demis din cauza mea. Mi-a zis că sunt o vrăjitoare albă care i-a purtat foarte mult ghinion: 'Din ziua în care ne-am despărțit am început să pierdem'. Ne-am întâlnit prima oară după sfârșitul relației înainte de Anul Nou, iar el mi-a făcut această mărturisire. Am crezut că Unai este un gentleman care se gândește la familie. Dar, în final, am realizat că nu era pregătit pentru o relație serioasă.", a spus Sacha Wright, pentru Daily Mail.
După demiterea lui Unai Emery, oficialii lui Arsenal l-au numit antrenor pe Mikel Arteta, fostul jucător al "tunarilor" din perioada 2011-2016. Cu Arteta pe banca tehnică, formația londoneză a avut un start promițător, însă în prezent ocupă locul 9 în Premier League, la 5 puncte de cupele europene.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo