Șeful Federației Engleze de Fotbal, Greg Clarke le-a spus șefilor Premier League că sunt puține șanse ca acest sezon să se reia. Clarke a participat la întâlnirea de vineri în care s-a hotărât împreună cu reprezentanții Premier League și a ligii feminine de fotbal suspendarea sezonului până pe 4 aprilie, în mijlocul acestei crize provocate de virusul COVID-19.
Ziarul englez The Times sugerează că șeful Federației Engleze le-a spus celorlalți participanți la întâlnire că este foarte puțin probabil ca sezonul să se reia, având în vedere că medicii au anticipat că momentul de vârf al pandemiei va ajunge în Marea Britanie la începutul lunii iunie.
https://i.eurosport.com/2020/03/13/2794145.jpg
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48
Șeful Premier League, Richard Masters a fost prezent la această întâlnire și l-a spus celorlalți că această întrerupere este un moment în care Toți cei implicați trebuie să regândească strategia pentru acest an, 2020"
Un înalt reprezentant al televiziunilor care transmit partidele din Premier League a declarat pentru The Times că
Realitatea comercială actuală, din Premier League și UEFA, este că o eventuală anularea a tuturor partidelor din acest sezon ar duce la ruperea contractelor existente.
Dacă vorbim doar de Premier League se poate vorbi de o sumă în jur de 3,5 milarde de euro!
https://i.eurosport.com/2020/03/09/2792174.jpg

Suspendare a tuturor activităților până în septembrie?

Un alt articol din ziarul The Independent sugerează că reînceperea partidelor pe 3 aprilie este o idee absurdă. Ziarul englez a scris că se discută înghețarea acestui sezon și trebuie luată în calcul reluarea activității în septembrie.
Autoritățile care decid în fotbalul din Anglia și în Europa în general sunt în discuții pentru o închiderea a porților pentru toate meciurile care ar trebui să se dispute până la 1 septembrie. Nu trebuie să ignorăm mesajele venite de la medicii care spun că suntem departe de atingerea vârfului pandemiei de coronavirus.
Federația engleză a hotărât vineri ca toate meciurile de fotbal să fie suspendate până pe 3 aprilie. Vineri a fost cea mai grea zi de până acum pentru britanici, cu 208 noi cazuri de oameni infestați cu COVID-19 și au ajuns în total la 797.
Specialiștii în boli infecțioanse din Anglia sunt de părere că vârful acest crize va fi atins în iunie. Numărul persoanele infectate ar putea ajunge la 20 de milioane, doar în Marea Britanie!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
21/01/2022 LA 09:56
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11