Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul real pentru care Manchester United a renunțat la Jadon Sancho. Calculele conducerii

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/10/2020 la 16:02 GMT+3

Manchester United a renunțat să îl mai transfere pe Jadon Sancho după ce conducerea clubului a ajuns la concluzia că englezul ar fi costat în total 250 de milioane de euro.

Jadon Sancho

Credit imagine: SID

Echipa de pe Old Trafford s-a retras din negocierile pentru Jadon Sancho, unul dintre cei mai căutați fotbaliști din lume, după ce conducerea clubului a calculat costurile totale ale afacerii. Astfel, Sancho ar fi costat 120 de milioane de euro la care se adaugă salariul său plus cota cerută de agentul său, Emeka Obasi. În total - 250 de milioane de euro.
United a decis că o astfel de sumă nu este viabilă în condițiile pandemiei de coronavirus, deși Ole Gunnar Solskjaer avea nevoie de un jucător pe banda dreaptă.
Manchester United a respectat cererile celor de la Dortmund, conform The Guardian, însă a considerat că ar fi costuri mult prea mari implicate. O situație similară a avut loc în iarnă atunci când diavolii au ales să nu îl mai achiziționeze pe Erlind Haaland din cauza cererilor financiare ale agentului său, Mino Raiola.

Manchester United, campanie de transferuri ratată

Chiar dacă pe Old Trafford au sosit în cele din urmă Donny van de Beeek, Alex Telles, Edinson Cavani și Facundo Pellistri, patru jucători cu siguranță valoroși, nu aceștia sunt fotbaliștii doriți de Ole Gunnar Solskjaer.
Manchester Untied avea nevoie disperată de întăriri în defensivă, mai ales în centrul apărării acolo unde Victor Lindelof și Harry Maguire au lăsat de dorit. De asemenea, un jucător pe banda dreaptă ar fi fost necesar și deși s-a încercat aducerea sub formă de împrumut a lui Ousmane Dembele ca înlocuitor pentru Sancho, în cele din urmă negocierile cu Barcelona au eșuat.
Pellistri este un jucător de perspectivă, însă la doar 18 ani, pare mai degrabă un transfer de viitor. Mai ales că pe acel post joacă deja cineva neexperimentat, puștiul crescut chair la academia lui United, Mason Greenwood.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo