Tehnicianul lui Tottenham e unul dintre cei mai activi militanţi împotriva coronavirus. Ultima provocare în care lusitanul s-a implicat e reprezentată de "Home goal challenge". Regulile sunt simple: trebuie să te învârţi de 10 ori în jurul balonului, apoi să trimiţi în poartă mingea, de la 11 metri. Ce a ieşit, vedeţi mai jos.

Mourinho, voluntar în grădina lui Tottenham

Serie A
Inter a desființat Roma lui Mourinho, chiar pe Olimpico
ACUM O ZI
În aşteptarea duelurilor cu Guardiola sau Klopp, Mourinho participă activ, ca voluntar, în proiectul gândit de Tottenham pentru ajutarea comnunităţii.
"Aici cultivăm fructe și legume proaspete pentru restaurantul primei echipe. Dar acum mâncarea se duce la centrul de distribuție instalat pe stadion, astfel încât să ajungă la membrii comunității care au mare nevoie de ea", spune "Specialul" într-un video preluat de Marca.
Antrenorul lui Tottenham s-a implicat în această perioadă dificilă şi în ajutorarea vârstnicilor din Marea Britanie.
Portughezul s-a alăturat încă de luna trecută fundaţiilor de caritate Age UK Enfield şi Love Your DoorStep Enfield pentru a pregăti pachetele de mâncare şi alte lucruri pentru a le trimite celor mai vulnerabili oameni din comunitate. Antrenorul lui Spurs a fost echipat corespunzător în echipament de protecție.
https://i.eurosport.com/2020/03/24/2797683.jpg
Mă aflu aici să ajut Age UK Enfiled şi Love Your DoorStep Enfield şi desigur şi voi puteţi dona alimente, bani sau să deveniţi voluntari", a scris Jose Mourinho, antrenor Tottenham, pe Twitter.
Fundaţiile de caritate au livrat pachetele către cele mai în vârstă persoane din comunitate, care au fost avertizate să rămână în carantină pentru următoarele 12 săptămâni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Carrick și-a dat demisia de la United, după victoria cu Arsenal. Unde poate ajunge
03/12/2021 LA 05:49
Scottish Premiership
Prima echipă care începe negocierile pentru Ianis Hagi! Unde este dorit din această iarnă
02/12/2021 LA 09:54