Tehnicianul lui Tottenham e unul dintre cei mai activi militanţi împotriva coronavirus. Ultima provocare în care lusitanul s-a implicat e reprezentată de "Home goal challenge". Regulile sunt simple: trebuie să te învârţi de 10 ori în jurul balonului, apoi să trimiţi în poartă mingea, de la 11 metri. Ce a ieşit, vedeţi mai jos.

Mourinho, voluntar în grădina lui Tottenham

Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17
În aşteptarea duelurilor cu Guardiola sau Klopp, Mourinho participă activ, ca voluntar, în proiectul gândit de Tottenham pentru ajutarea comnunităţii.
"Aici cultivăm fructe și legume proaspete pentru restaurantul primei echipe. Dar acum mâncarea se duce la centrul de distribuție instalat pe stadion, astfel încât să ajungă la membrii comunității care au mare nevoie de ea", spune "Specialul" într-un video preluat de Marca.
Antrenorul lui Tottenham s-a implicat în această perioadă dificilă şi în ajutorarea vârstnicilor din Marea Britanie.
Portughezul s-a alăturat încă de luna trecută fundaţiilor de caritate Age UK Enfield şi Love Your DoorStep Enfield pentru a pregăti pachetele de mâncare şi alte lucruri pentru a le trimite celor mai vulnerabili oameni din comunitate. Antrenorul lui Spurs a fost echipat corespunzător în echipament de protecție.
https://i.eurosport.com/2020/03/24/2797683.jpg
Mă aflu aici să ajut Age UK Enfiled şi Love Your DoorStep Enfield şi desigur şi voi puteţi dona alimente, bani sau să deveniţi voluntari", a scris Jose Mourinho, antrenor Tottenham, pe Twitter.
Fundaţiile de caritate au livrat pachetele către cele mai în vârstă persoane din comunitate, care au fost avertizate să rămână în carantină pentru următoarele 12 săptămâni.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Europa League
Jose Mourinho nu ratează nicio ocazie de a ironiza Barcelona! Declarația sugestivă a portughezului
02/11/2022 LA 18:15