Jose Mourinho a vorbit într-un interviu pentru Telegraph despre principalele favorite la titlu din acest sezon, Liverpool și Manchester City, și susține că acestea au creat o structură perfectă ce le permite ambelor cluburi să rămână stabile și dacă managerii actuali decis să plece.
Pep Guardiola are contract până în vara lui 2021 cu Manchester City, însă este dorit de Bayern încă din vara viitoare, în timp ce Jurgen Klopp mai are contract până în 2022.

Cheia succesului la Liverpool și Man City

Fotbal
Premier League este campionatul cu cele mai multe accidentări în sezonul trecut
ACUM 21 ORE
Întrebat de jurnalișit cum au reușit Liverpool și Man City să domine în ultimele sezoane, Mourinho a spus: "Cred că ține de structura cluburilor. Să o luăm pe City ca exemplu: patronul, șeful executiv Ferran Soriano, directorul de fotbal Txiki Begiristain, Pep Guardiola, staff-ul lui Pep și apoi jucătorii. Arată că există armonie, empatie, chimie, calitate, un proiect în care există aceleași idei.
Liverpool? De asemenea cred că Jurgen Klopp este într-o poziție bună. Este foarte stabil. Are control asupra zonelor sale. Este sprijinit de oameni care gândesc ca el, de structura clubului" a spus Mourinho.
Ok, Pep: antrenor fantastic. Jurgen: antrenor fantastic. Cred că dacă unul dintre ei pleacă mâine și în locul său vine un alt antrenor de top - desigur, trebuie să fie la același nivel cu ei - echipa va continua să fie la acel nivel de top
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47