Spurs consideră că Milik ar putea fi și un potențial înlocuitor în cazul în care căpitanul Angliei va părăsi clubul în viitor. Milik este dorit și de liderul din Serie A, Juventus.
Președintele lui Napoli, Aurelio De Laurentiis, este un admirator al lui Moura și a încercat să-l aducă anul trecut însă transferul a fost blocat de antrenorul lui Spurs de la acea vreme, Mauricio Pochettino.
Portughezul, totuși, consideră că cei doi ar putea lucra bine împreună și dorește să îmbunătățească echipa în atac. Decizia finală îi va aparține lui Milik însă este probabil să se ajungă la un acord între Napoli și Tottenham.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM 11 ORE
După ce a marcat un hat-trick pentru a ajuta Tottenham să ajungă în finala UEFA Champions League, Moura a avut mari probleme în joc și a marcat ultima oară pentru Tottenham în decembrie. Un singur assist a reușit brazilianul de atunci.
Contractul lui Milik expiră pe 30 iunie 2021 iar fostul jucător al lui Ajax nu intenționează să-și reînnoiască înțelegerea în acest moment. De când a ajuns în Serie A în 2016, Milik a jucat în 114 meciuri și a marcat 47 de goluri. În acest sezon a reușit să înscrie de 13 ori.
Pentru Polonia, Milik a marcat 14 goluri în 49 de meciuri de când a debutat în 2014 și a jucat la Euro 2016 și Campionatul Mondial din 2018.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
ACUM 17 ORE
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38