Spurs a ratat aseară și ultima șansă de a mai rămâne în cărți pentru un loc de cupe europene. Formația londoneză are un singur succes în ultimele 5 runde și a coborât pe locul 9, sub Arsenal.
Sander Berge, Lys Mousset și Oli McBurnie au înscris pentru Sheffield, formație care arătase extrem de rău în primele trei partide după reluarea sezonului, reușind un singur punct.
Istoria meciului putea fi alta, totuși, dacă la 1-0 lui Kane nu i s-ar fi anulat un gol prin intermediul VAR. Chiar și așa, Mourinho a găsit la final puterea de a-și felicita rivalul de pe banca lui Sheffield pentru rezultat, luându-l în brațe și spunându-i câteva cuvinte frumoase, exact când Wilder oferea primele impresii la cald, în direct la TV.
Scottish Premiership
Ianis Hagi, despre perioada petrecută în carantină: "A fost extrem de greu!" Ce a învățat la Rangers
IERI LA 15:23
Acum 16 ani, Chris Wilder o antrena pe Halifax, în Conference, iar Mourinho câștiga Champions League, cu Porto. Acum, britanicul l-a surclasat pe "Special", iar acesta a găsit puterea să fie fair-play.
"Un act de clasă din partea lui. Echipa lui tocmai a pierdut cu 3-1 și s-a luat o decizie controversată împotriva formației pe care o conduce. Și el totuși s-a comportat așa. Asta spune totul despre ce fel de om e Mourinho", a comentat Wilder intervenția lusitanului.

Mourinho, supărat pe VAR

Un succes aseară ar fi menținut-o pe Spurs în plasa formațiilor de top, însă acum șansele ca londonezii să mai obțină ceva din acest sezon sunt minime, ajungând să fie la egalitate de puncte cu Burnley, ocupanta locului 10 în Premier League.
Mourinho s-a declarat extrem de dezamăgit de sistemul VAR, fiind convins că golul marcat de Kane a fost unul valabil.
"Nu pot să spun ce gândesc pentru că aș fi în mare pericol și vreau să mă protejez pe mine și clubul. Înainte, obișnuiam să mă plâng arbitrilor când aceștia greșeau, dar nu mai fac asta, nu ar avea niciun sens. Arbitrul a ajuns VAR-ul", a comentat Mourinho.
Pentru Spurs urmează o dispută grea, luni seară, în direct la Eurosport 1 și pe Eurosport Player, cu Everton. Va fi un duel între doi dintre cei mai titrați antrenori din fotbalul mondial: Mourinho vs Ancelotti.
Serie A
Ianis Hagi, ca și transferat la Roma, în iarnă. Suma uriașă pusă la bătaie de Mourinho
IERI LA 05:01
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25