"The special one" a stat pe banca "diavolilor roșii" până în luna decembrie a anului trecut, moment în care a fost demis. Trei trofee a cucerit Mourinho alături de Manchester United: Europa League, Cupa Ligii și Supercupa Angliei.
După plecarea managerului portughez, pe bancă a fost adus Ole Gunnar Solskjaer, fost jucător pe Old Trafford. Norvegianul a avut un parcurs excelent în primele etape, apoi Manchester United a început să joace tot mai slab, terminând sezonul pe locul 6. Lucrurile par să meargă în aceeași direcție și în sezonul actual, în care formația din Manchester ocupă abia locul 9, după 14 etape. Mourinho poate să aibă un impact masiv pentru o eventuală demitere a lui Solskjaer, în cazul în care Spurs câștigă confruntarea de mâine.
https://i.eurosport.com/2019/12/03/2729548.jpg
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Jose Mourinho a vorbit despre meciul de pe Old Trafford și l-a lăudat pe succesorul său pe banca lui United. Antrenorul lui Spurs consideră că a făcut lucruri foarte bune pentru Manchester, chiar dacă multă lume l-a criticat:
Solskjaer este un tip ambițios care își dorește să câștige fiecare meci, pentru fanii lui Manchester. Cu siguranță, mâine nu mă vor susține pe mine, nici nu mă gândesc la asta. Aceasta este naturala normală a unui asemenea meci. United este o echipă cu o istorie incredibilă și cu niște suporteri minunați. Aceștia iubesc clubul și, evident, pe Solskjaer. Dacă mă întrebați despre trecutul meu aici, vă pot răspunde imediat. Mergeți în birou și o să vedeți acolo câteva poze de pe vremea când eram la Manchester United. La fel ca pe vremea mea, anul acesta se poate dovedi unul reușit pentru ei. Au ocazia să câștige Europa Leage, Cupa Ligii și Cupa Angliei.
https://i.eurosport.com/2019/12/03/2729551.jpg

"Am fost fericit la Manchester United"

Mourinho recunoaște că s-a bucurat de perioada petrecută pe Old Trafford, în ciuda criticilor primite pe finalul mandatului:
Mâine mă voi întoarce pe Old Trafford și, trebuie să recunosc, îmi face plăcere. Am fost fericit acolo. Am o relație foarte bună cu suporterii lui Manchester. M-am întors pe Old Trafford de curând și am fost primit cu căldură. Cu siguranță, mâine va fi altceva, pentru că revin ca adversar. Mă aștept și mâine la respect din partea lor, chiar dacă nu mă vor aplauda. Cel mai probabil, în timpul meciului vor uita de mine.
De când a debutat pe banca lui Tottenham, Jose Mourinho a înregistrat trei victorii din trei posibile. Formația londoneză se află pe locul 5 în Premier League, la numai două puncte peste adversara de mâine, Manchester United.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48