Mijlocașul danez va călători săptămâna viitoare în Italia pentru a finaliza transferul la Inter Milano, conform presei engleze. Inter a fost în discuții cu Eriksen și Tottenham toată luna ianuarie, însă italienii nu au finalizat transferul până spre sfârșitul perioadei de transferuri.
”Tottenahm nu este de vină pentru această situație. Vreau doar să spun clar că aceste lucruri nu ar trebui să se întâmple pe 25 ianuarie”, a declarat Mourinho.
Eriksen nu a făcut parte din lot pentru acest meci, însă a fost implicat până acum în celelalte partide pe care Tottenham le-a disputat de când a ajuns portughezul pe banca clubului din Londra. Eriksen a intrat pe parcurs în a doua repriză a meciului cu Norwich de miercuri seara, o victorie cu 2-1 a lui Tottenham, însă unii suporteri l-au huiduit pe danez.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
IERI LA 11:31
https://i.eurosport.com/2019/11/09/2713432.jpg

Tottenham îl va cumpăra pe Giovani Lo Celso

Giovani Lo Celso a fost împrumutat în vara trecută de Tottenham de la Betis.
Jose Mourinho a anunțat că Tottenham îl va cumpăra definitiv pe Giovani Lo Celso, jucător care a fost împrumutat pentru acest sezon de Spurs. Tottenham poate să plătească în această iarnă 27 de milioane de lire pentru transferul definitiv al lui Lo Celso, sau o sumă mai mare, de 34 de milioane de lire, în vară.
Lo Celso a fost titular în partida cu Southampton din Cupa Angliei, scor 1-1, și a avut un gol anulat, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai lui Tottenham. El nu a jucat foarte mult în prima parte a sezonului, însă a început să joace din ce în ce mai mult după venirea lui Jose Mourinho.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38