Jose Mourinho a semnat un contract valabil până în 2023 cu Tottenham Hotspur și va încasa un salariu de 15 milioane de lire sterline pe an la noua sa echipă.În acest moment, Tottenham ocupă locul 14 în Premier League, cu 14 puncte după trei victorii, cinci remize și patru înfrângeri în primele 12 etape.În etapa cu numărul 13 din Premier League, Tottenham Hotspur va întâlni West Ham United.
La primul antrenament la noua lui echipă, Mourinho a purtat un dialog cu mijlocașul lui Tottenham, Dele Alli, care nu a strălucit în ultima vreme. Mai târziu, la conferința de presă, tehnicianul portughez a dezvăluit discuția purtată cu fotbalistul englez de origine nigeriană: "L-am întrebat dacă este Dele sau fratele lui Dele. Mi-a răspuns că el este Dele. I-am spus 'ok, atunci joacă precum Dele'!", a povestit Mourinho.

Performanța lui Dele Alli, obiectivul lui Mourinho

Serie A
Mourinho e "all-in" pentru transferul lui Ianis Hagi! Anunțul făcut azi de italieni
IERI LA 11:12
Mourinho se va baza pe Dele Alli în meciul de sâmbătă cu West Ham și speră ca mijlocașul să fie din nou decisiv pe teren. "Cu lotul pe care îl avem și cu această structură, putem avea aceleași ambiții precum cluburile care sunt mai mari decât noi. Vreau ca jucătorii mei să nu se teamă de nimic. Vom încerca să-i învingem pe toți, pentru că putem face asta", a mai spus Mourinho la conferința de presă.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League. Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Serie A
Jose Mourinho, dur după înfrângerea cu Lazio: "Arbitrajul nu s-a ridicat la înălțimea partidei"
IERI LA 08:56
Scottish Premiership
Cât câștigă anual Ianis Hagi din colaborările cu marile branduri internaționale
IERI LA 05:48