Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho caută întăriri pentru atacul lui Tottenham! Starul din Premier League dorit de londonezi

Cosmin Cioboata

Publicat 05/01/2020 la 16:27 GMT+2

Jose Mourinho caută întăriri pentru atacul lui Tottenham, iar unul dintre jucătorii doriți de managerul portughez este Willian, fostul său elev de la Chelsea.

willian la spurs

Credit imagine: Getty Images

Contractul lui Willian cu Chelsea expiră în această vară, iar brazilianul încă n-a primit prelungirea înțelegerii. Oficialii lui Tottenham se gândesc să profite de această situație și vor să-l aducă pe Willian încă din această lună, potrivit Daily Express.
Atacantul de 31 de ani a mai fost aproape de o mutare la Tottenham și în urmă cu 7 ani, pe când Willian se afla la Anzhi. Chiar Jose Mourinho a fost cel care a împiedicat transferul, reușind să-l aducă în cele din urmă la Chelsea, formația pregătită la acea vreme de tehnicianul portughez.
35,5 milioane de euro au plătit londonezii pentru aducerea lui Willian pe Stamford Bridge în vara lui 2013.
willian la spurs

Willian, dorit în continuare de Lampard

În același timp, presa engleză susține că Frank Lampard nu va renunța prea ușor la Willian, fiind un jucător pe care tehnicianul englez s-a bazat foarte mult în actualul sezon.
5 goluri și 5 pase decisive a reușit brazilianul în 26 de apariții pentru Chelsea. Alături de formația de pe Stamford Bridge, Willian a câștigat 5 trofee, printre care se numără 2 titluri de campion în Premier League. 32 milioane de euro este cota de piață curentă a lui Willian, potrivit transfermarkt.com.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo