Atacantul sud-coreean a fost eliminat în a doua repriză a înfrângerii suferite de Tottenham împotriva lui Chelsea (2-0). Son l-a lovit cu piciorul pe Rudiger după un fault dur al germanului.
Tottenham a făcut apel privind această deciziei și așteaptă verdictul federației engleze pentru a afla dacă Son va fi suspendat trei etape.
Însă Mourinho, care i-a urat ironic însănătoșire grabnică lui Rudiger pentru ”coaste rupte”, a declarat că reacția exagerată a germanului ar trebui sancționată.
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
ACUM O ZI
Sper că Premier League rămâne Premier League și va fi mereu Premier League și ar trebui ca lumea să se concentreze pe Antonio Rudiger și nu pe Son
https://i.eurosport.com/2019/12/24/2742118.jpg
”Nu vorbesc despre incidentul rasist, asta este altceva. Eu vorbesc despre acel incident, cartonașul roșu. Îmi place că în Premier League nu este loc pentru așa ceva. Rămâi pe picioare și joacă. Aici e Premier League”, a continuat portughezul.
”În unele țări, în special în culturile latine, mergi în America Latină, Portugalia, Spania, Italia iar aceste lucruri se întâmplă, ține de cultură dar nu și în Premier League. Iar acum pedepsim o reacție nesemnificativă a unui jucător. Ce credeți, va juca Rudiger în următorul meci sau este accidentat? Eu cred că va juca”, a afirmat Mourinho.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Cât de orgolios e Ronaldo! Rio Ferdinand a dezvăluit ce mesaj a primit, în direct, de la CR7
IERI LA 11:08
Premier League
Klopp, întrebat dacă e bucuros că Ronaldo a ajuns la Manchester United. Răspunsul germanului
IERI LA 08:21