Tottenham traversează o perioadă nefastă în toate competițiile. Băieții lui Jose Mourinho nu au reușit să obțină în deplasare cu Burnley decât un rezultat de egalitate. Gazdele au deschis scorul prin atacantul din Noua Zeelandă, Chris Wood, în minutul 13. Oaspeții au egalat în repriza secundă din penalty, prin Dele Alli, în minutul 50.
La conferința de presă, Jose Mourinho a avut cuvinte dure la adresa lui N’Dombele, pe care l-a și înlocuit la pauză cu Lo Celso. Mourinho a declarat că mijlocașul francez al lui Spurs va fi nevoit să-și îmbunătățească evoluțiile.
Sentimentul meu a fost că în prima repriză nu am avut deloc mijloc. Mult mai important decât tactica este să ai în echipă mijlocași care vor să aibă mingea, care vor să conecteze jocul, care să preseze, care să recupereze balonul, să-ți câștige dueluri, iar noi nu am avut asta. Nu vorbesc despre Skipp pentru că Skipp este un copil de 19 ani care a jucat două ore de fotbal în ultima zi. Nu-l critic pe Skipp. Pe de altă parte, trebuie să spun că Tanguy a avut destul timp la dispoziție să ajungă la un anumit nivel. Știu că în Premier League este foarte greu, iar pentru unii jucători e nevoie de mult timp pentru acomodare, însă un jucător cu un potențial ca al lui ar trebui să ofere mai mult decât o face acum. Mă așteptam la mai mult în prima parte, dar a doua repriză a fost chiar bună.
Serie A
Mourinho vrea un jucător de la Barcelona! Pentru cine a luat deja legătura cu șefii de pe Camp Nou
22/11/2022 LA 08:17

Echipele de start

  • Burnley: Pope, Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor, Hendrick, Cork, Westwood, McNeil, Wood, Rodriguez. Rezerve: Brownhill, Brady, Hart, Pieters, Lennon, Vydra, Long.
  • Tottenham Hotspur: Lloris, Alderweireld, Sanchez, Tanganga, Vertonghen, Skipp, Dier, Ndombele, Bergwijn, Alli, Lamela. Rezerve: Winks, Lo Celso, Sessegnon, Gazzaniga, Aurier, Lucas Moura, Fernandes.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Roma, înfrângere cu 0-1 în Derby della Capitale! Lazio s-a impus și a urcat pe podium în Serie A
06/11/2022 LA 19:01
Europa League
Jose Mourinho nu ratează nicio ocazie de a ironiza Barcelona! Declarația sugestivă a portughezului
02/11/2022 LA 18:15