Articol scris de Alex Ivan
Tottenham este lider în Premier League, după un debut de sezon excelent. Spurs a câștigat trei din cele patru meciuri disputate în campionat luna trecută, printre care se numără un succes crucial cu 2-0 în fața lui Manchester City.
Pentru aceste performanțe, Jose Mourinho a fost desemnat antrenorul lunii noiembrie în Premier League. Portughezul s-a luptat pentru această distincție cu fostul său elev de la Chelsea, Frank Lampard, dar și cu Ole Gunnar Solskjaer și David Moyes, de la Manchester United, respectiv, West Ham.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
IERI LA 07:52

Mourinho, antrenorul lunii noiembrie în Premier League

Mourinho și-a exprimat mulțumirile printr-un videoclip postat pe rețelele de socializare. Acesta apare înconjurat de toți membrii din staff-ul lui Tottenham și ține un discurs în care precizează că este recunoscător pentru munca depusă în folosul echipei.
“În primul rând, permiteți-mi să precizez că acest premiu, pentru mine, este acordat de fapt întregii echipe, întregului staff. Este vorba despre efortul jucătorilor și al oamenilor cu care colaborez”, a transmis antrenorul portughez.
Mourinho câștigă acest premiu pentru a patra oară în carieră. Acesta a mai fost desemnat antrenorul lunii în noiembrie 2004, ianuarie 2005 și martie 2007. De asemenea, portughezul a fost numit și managerul sezonului în trei rânduri, în 2004/2005, 2005/2006 și 2014/2015, pe vremea când o pregătea pe Chelsea.

Mourinho, victorie în derby-ul nordului Londrei

În ultima etapă de Premier League, Spurs s-a impus categoric în fața lui Arsenal în derby-ul nordului Londrei. În urma acelei victorii, Tottenham a urcat pe primul loc în clasament, la egalitate de puncte cu Liverpool, dar are un golaveraj mai bun.
În Europa League, elevii lui Mourinho și-au asigurat prezența în fazele eliminatorii ale competiției și sunt printre principalii favoriți la trofeul pe care portughezul l-a mai câștigat cu Porto și Manchester United.
Spurs se pregătește de deplasarea de pe Selhurst Park pentru duelul cu Crystal Palace din următoarea etapă de Premier League. Apoi, Tottenham va disputa derby-ul cu Liverpool.

Rezultatele lui Tottenham în Premier League, în luna noiembrie:

  • West Brom - Tottenham 0-1
  • Tottenham - Manchester City 2-0
  • Chelsea - Tottenham 0-0
  • Tottenham - Arsenal 2-0
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
25/09/2021 LA 11:55
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
25/09/2021 LA 09:31