articol scris de Nicu Alexandru Savin.
Antrenorul portughez a declarat că are mare încredere că va face performață la Tottehnam, dar că are nevoie de timp pentru a realiza acest lucru. ”The Special One” le-a oferit jurnaliștilor exemplul lui Jurgen Klopp de la Liverpool.
"Cât a durat pentru Jurgen (Klopp) și Liverpool? Patru ani, patru sezoane. Au cumpărat unul dintre cei mai buni portari din lume și unul dintre cei mai buni fundași centrali din lume și așa mai departe”, au fost cuvintele lui Mourinho.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
ACUM 19 ORE
"Sunt concentrat pe contractul meu de trei ani. Cred că în această perioadă de trei ani putem câștiga trofee. Dacă nu o vom face, dar clubul o va face în noua eră, dacă eu rămân doar trei ani aici, voi fi fericit cu asta”.

"Lucrez pentru club. Nu mă gândesc la mine!"

Tottenham a cheltuit 100 de milioane de £ în vara trecută, dar trasferurile făcute s-au dovedit a fi neinspirate. Mai mult o serie de jucători de bază au suferit accidentări serioase în acest sezon și toate aceste lucruri au tras echipa în jos, iar Spurs va rata prezența în Liga Campionilor după 4 sezoane consecutive.
"Lucrez pentru club. Nu mă gândesc la mine. Continuu să spun că ambiția mea este aceeași, ADN-ul meu este același, dar probabil sunt în faza în care mă uit mai puțin la mine și la performanțele mele și privesc mai mult înspre club.”

"Nu avem nevoie de o invetiție uriașă!"

https://i.eurosport.com/2020/06/24/2838293.jpg
Mourinho admite că vor fi oarecare schimbări în lotul echipei în această vară, dar nu crede că este nevoie de sume exorbitante pentru trasferuri: "Cred că vom face unele schimbări în echipa noastră, dar pentru asta nu avem nevoie de o investiție uriașă, precum clubul a făcut în vara trecută.”
"Nu pot să mă gândesc că sezonul viitor va fi la fel de plin de episoade negative, așa cum s-a întâmplat din prima zi în care am venit aici. Există multe motive pentru a crede că va fi diferit.”, a adăugat Jose Mourinho.
De la instalarea sa pe banca lui Tottenham, jocul echipei nu a strălucit deloc, iar unii fani și-au pierdut deja răbdarea cu antrenorul lusitan. Aceștia încep să-i reproșeze președintelui Daniel Levy aducerea lui Mourinho la Spurs și îl regretă pe Mauricio Pochettino. Cu argentinianul pe bancă, echipa a ajuns în seznul trecut până în finala Ligii Campionilor, iar jocul prestat era unul mult mai pe placul fanilor.
https://i.eurosport.com/2015/03/01/1426218.jpg
Totuși, Tottenham nu a mai câștigat un trofeu din 2008, când a cucerit Cupa Ligii, iar această perioadă de secetă îi frământă foarte tare pe suporteri. Începutul dezamăgitor de mandat al lui Mourinho nu le dă mari speranțe acestora, iar mulți dintre ei consideră că acesta nu își va duce la bun sfârșit contractul de 3 ani.
Cu mai multe ocazii, Mourinho a spus că este nedreptățit de aceste critici, întrucât el a venit la echipă într-un moment dificil, în timpul sezonului, iar rezultatele muncii sale se vor vedea abia peste o anumită perioadă de timp.
Tottenham este pe locul 9 în acest moment în Premier League și duce o luptă acerbă pentru ocuparea unui loc de Europa League. În aceste condiții, derby-ul nord-londonez contra lui Arsenal are o importanță și mai mare. O victorie contra trupei lui Arteta ar aduce puțină liniște la Tottenham, dar în același timp un eventual insucces ar tulbura și mai mult apele la Spurs.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53