Getty Images

Mourinho este gata să vândă un nou jucător de la Tottenham. Eric Dier a primit ultimatum

Mourinho este gata să vândă un nou jucător de la Tottenham. Eric Dier a primit ultimatum

14/02/2020 la 07:25Actualizare 14/02/2020 la 07:28

Tottenham nu vrea să se mai repete cazurile lui Christian Eriksen, Jan Vertonghen și Toby Alderweireldo

Eric Dier va fi vândut de Tottenham în vara următoare dacă nu se va ajunge la un acord pentru prelungirea actualului contract. Președintele lui Spurs, Daniel Levy, e hotărât să nu mai permită ca jucătorii să ajungă în ultimul an de contract, lucru care a făcut ca Tottenham să-l piardă pentru mai puțin de 20 de milioane de euro pe Christian Eriksen în această iarnă.

Dier ezită să semneze o nouă înțelegere cu Tottenham, fiind îngrijorat că de la venirea lui Jose Mourinho nu a avut loc în primul 11 asigurat. Dier are contract până în vara lui 2021 iar aceste luni rămase din actualul sezon sunt decisive în cazul său.

Mijlocașul de 26 de ani dorește să primească asigurări că va rămâne un om de bază la echipă pentru a accepta termenii noului contract. Englezul nu a mai început ca titular o partidă de Premier League de dinainte de Crăciun. În plus, se pare că Dier i-a transmis lui Mourinho că ar prefera să joace pe postul de fundaș central, nu pe cel de mijlocaș defensiv.

Lipsa meciurilor i-au scăzut șansele lui Dier de a fi prezent în lotul Angliei la Euro 2020 iar acest lucru reprezintă un alt motiv de frustrare pentru jucător. Astfel, șansele ca acesta să accepte până la urmă un nou contract sunt mici, iar Tottenham este dispusă să-l vândă în condițiile în care sunt multe cluburi interesate de jucător, scrie Daily Mail.

Dier a ajuns la Tottenham în 2014 pentru 5 milioane de euro de la Sporting. El a jucat peste 200 de partide pentru Spurs și a fost convocat la naționala Angliei de 40 de ori.

Premier League