Tottenham a pierdut partida cu Leicester din ultima etapă din Premier League, iar Jose Mourinho se gândește deja la perioada de transferuri.
Antrenorul celor de la Tottenham a fost impresionat de mijlocașul austriac în meciul jucat de Spurs cu RB Leipzig în ediția precedentă a UEFA Champions League. Iar acum clubul londonez îi monitorizează situația lui Sabitzer în cazul în care Tanguy Ndombele, despre care se scrie că este dorit de Barcelona, va pleca.
Conform Mundo Deportivo, Mourinho este conștient că cei de la RB Leipzig doresc să vândă cât mai repede pentru că valoarea lui Sabitzer va scădea treptat, contractul său expirând în 2022.
Premier League
El e "cel mai dorit" jucător din lume: are deja 6 oferte, urmând a pleca gratis de la clubul actual
IERI LA 11:55

Tottenham face deja planurile pentru înlocuirea lui Ndombele

Astfel, spaniolii scriu că Tottenham a pregătit deja o ofertă de 50 de milioane de euro pentru Sabitzer în cazul în care interesul Barcelonei pentru Tanguy Ndombele se va concretiza.
Sabitzer este capabil să dicteze jocul de la mijlocul terenului și a reușit în acest sezon trei goluri și trei assisturi. Austriacul de 26 de ani este un jucător experimentat cu peste 200 de meciuri jucate la Leipzig de când a ajuns în 2014 de la Rapid Viena.
Anul trecut Sabitzer a fost chiar numit în echipa sezonului din UEFA Champions League.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2020/12/18/2957494.jpg
Premier League
Moment fabulos cu Sir Alex: "A luat-o razna la telefon, înjura și urla. Știți ce a făcut mama?"
IERI LA 09:31
Premier League
United a renunțat la Rice și pregătește transferul anului. Mutarea care o face cea mai bună din lume
IERI LA 08:29