Deşi se părea că Liverpool a făcut destul pentru a-l convinge pe Willian, aflat la final de contract cu Chelsea, pe fir a intrat Spurs. Trupa de pe Anfield îi va pierde în această vară pe Lallana și Shaqiri, astfel că stafful tehnic are nevoie de întăriri. Și, în condițiile crizei generate de coronavirus, nu vor exista foarte mulți bani pentru achiziții, astfel că Willian reprezenta o variantă ideală.
Însă Willian a fost contactat de Mourinho, anunţă Richard Keys, fostul reputat jurnalist al Sky Sports. Portughezul a ştiut să atingă coarda sentimentală a fostului său coleg şi, din câte se pare, i-a promis că va avea mult mai multe şanse decât pe Anfield. Dacă sub comanda lui Klopp nu avea mari şanse să fie titular, la Spurs lucrurile pot sta cu totul altfel.
"Willian s-a înţeles deja cu Mourinho, e în drum spre Tottenham", a anunţat cunoscutul jurnalist.
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
IERI LA 07:25

Willian, ataşat de Londra

În ultima intervenţie avută în presă, sud-americanul a recunoscut că el şi familia sa se simt excelent în capitala Angliei. Ca atare, oferta venită de la Spurs pare să se potrivească mănuşă.
"Îmi place Londra, familiei mele îi place aici, dar nu ştiu în acest moment dacă voi merge la o altă formaţie din Londra, dacă voi merge în altă parte în Anglia sau dacă voi alege alt campionat", a spus Willian, la un talk show din America de Sud.
7 goluri și 6 assisturi are Willian în acest sezon pentru Chelsea, deși a fost titular de conjunctură în formația de pe Stamford Bridge.
Am avut o relaţie excelentă cu Mourinho, e un mare prieten al meu | Willian
Tottenham a suferit enorm în acest sezon pe forţă ofensivă, e adevărat, şi în contextul în care Kane, Son şi Alli au avut probleme mari cu accidentările.
Golgheterii lui Spurs în actuala stagiune:
  • Kane - 11 goluri
  • Son - 9 goluri
  • Alli - 8 goluri
Cele mai multe pase decisive pentru Spurs în acest sezon:
  • Son - 7 assisturi
  • Aurier - 4 assisturi
  • Alli - 4 assisturi
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Premier League
Jose Mourinho a reacționat după revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United
29/08/2021 LA 04:18