"The Special One" a negat posibilitatea ca Ibrahimovic (38 ani) să ajungă la formația din nordul Londrei. Cei doi au mai colaborat la Inter și Manchester United, dar se pare că nu va exista ocazia unei revederi în campionatul Angliei. În perioada petrecută pe Old Trafford, Ibrahimovic și Mourinho au câștigat trei trofee: Europa League, Supercupa Angliei și Cupa Ligii Angliei.
Am o conexiune foarte puternică cu Zlatan. Este un fotbalist nemaipomenit și un tip extraordinar. Dar, nu are nicio șansă să ajungă la Tottenham. Avem cel mai bun atacant din Anglia. Nu ar avea sens ca un jucător de valoarea lui Ibra să vină ca să fie rezerva lui Kane.
https://i.eurosport.com/2019/11/22/2721701.jpg
Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Ibrahimovic a rămas recent fără echipă, după despărțirea de LA Galaxy, unde a jucat timp de două sezoane. De-a lungul carierei, atacantul suedez a mai evoluat pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG și Manchester united. În ultima perioadă, au mai existat alte zvonuri potrivit cărora Zlatan s-ar putea întoarce în campionatul Italiei, la Milan sau Napoli, dar încă nu s-a concretizat vreo ofertă.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48