"The Special One" a negat posibilitatea ca Ibrahimovic (38 ani) să ajungă la formația din nordul Londrei. Cei doi au mai colaborat la Inter și Manchester United, dar se pare că nu va exista ocazia unei revederi în campionatul Angliei. În perioada petrecută pe Old Trafford, Ibrahimovic și Mourinho au câștigat trei trofee: Europa League, Supercupa Angliei și Cupa Ligii Angliei.
Am o conexiune foarte puternică cu Zlatan. Este un fotbalist nemaipomenit și un tip extraordinar. Dar, nu are nicio șansă să ajungă la Tottenham. Avem cel mai bun atacant din Anglia. Nu ar avea sens ca un jucător de valoarea lui Ibra să vină ca să fie rezerva lui Kane.
https://i.eurosport.com/2019/11/22/2721701.jpg
Liga Campionilor UEFA
"Am crezut că este o glumă!" Ibrahimovic, surprins de colegii săi înainte de debutul în UCL
IERI LA 07:55
Ibrahimovic a rămas recent fără echipă, după despărțirea de LA Galaxy, unde a jucat timp de două sezoane. De-a lungul carierei, atacantul suedez a mai evoluat pentru Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG și Manchester united. În ultima perioadă, au mai existat alte zvonuri potrivit cărora Zlatan s-ar putea întoarce în campionatul Italiei, la Milan sau Napoli, dar încă nu s-a concretizat vreo ofertă.
Eurosport aduce legendele aproape de fani. Legenda lui Liverpool, John Barnes, va sosi în România pe 30 noiembrie pentru o întâlnire cu fanii și va fi, de asemenea, la emisiunea Premier League Show.
UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
IERI LA 07:25
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53