Tehnicianul portughez a primit o lecţie de la unul dintre discipolii săi, Frank Lampard. Mourinho a recunoscut că gafele din apărare au fost impardonabile, însă consideră că echipa sa ar fi avut o şansă să revină în meci, dacă Son nu era eliminat.
Sud-coreanul a avut un duel banal cu Rudiger şi, probabil supărat că a pierdut posesia, a ridicat ambele picioare, dorind să îl lovească pe apărătorul lui Chelsea. Contactul a existat, dar nu a avut intensitate, însă fundaşul albaştrilor a accentuat căderea. Arbitrul nu a sesizat exact ce s-a întâmplat şi a apelat la VAR. Cei responsabili cu video-asistenţa au decis că trebuie să fie penalizată intenţia atacantului de bandă, astfel că centralul i-a arătat roşu fotbalistului lui Spurs
"Am jucat slab, nu am început bine. Chelsea a marcat dintr-un corner, lucru care mă dezamăgeşte, pentru că nu am fost concentraţi. Al doilea gol a venit dintr-o fază care m-a dezamăgit şi mai mult. Penaltyul e penalty, VAR-ul a luat decizia cea bună. În schimb, la Son nu s-a luat o hotărâre bună. Reacţia lui Son nu e una agresivă. Are cumva Rudiger coastele rupte sau a fost dus la spital? Sper să se recupereze, pentru că sunt sigur că are coastele rupte. Unii pot să spună că Rudiger a fost inteligent să reacţioneze cum a făcut-o, dar Son nu trebuia eliminat", a spus Mourinho, potrivit BBC.
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
ACUM 12 ORE

Mourinho, mulţumit de atitudinea jucătorilor în a doua repriză din Tottenham - Chelsea

Mourinho a încercat să vadă şi jumătatea plină a paharului. Condusă cu 2-0 şi cu un om mai puţin, Spurs a încercat să revină în meci şi şi-a creat câteva oportunităţi. Nu le-a concretizat, însă atitudinea îi dă speranţe tehnicianului.
"Noi suntem singurii vinovaţi pentru că s-a făcut 2-0. Nu putem da vina pe altcineva, e vina noastră în totalitate. Dar în repriza a doua am jucat mult mai bine, chiar dacă a fost extrem de dificil să evoluăm cu un om mai puţin. Am arătat că avem mândrie, am luptat, dar a fost foarte dificil, nu am reuşit să revenim în meci", a concluzionat Mourinho.

Rezultatele etapei în Premier League

Everton - Arsenal 0-0
Aston Villa - Southampton 1-3
Bournemouth - Burnley 0-1
Brighton - Sheffield United 0-1
Newcastle - Crystal Palace 1-0
Norwich - Wolves 1-2
Manchester City - Leicester 3-1
Watford - United 2-0
Tottenham - Chelsea 0-2
Partida West Ham - Liverpool a fost amânată, ca urmare a participării "cormoranilor" la Mondialul Cluburilor, competiţie pe care au şi câştigat-o.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14
Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
22/01/2022 LA 09:49