Totodată, Mourinho nu și-a iertat nici compatriotul, pe Bruno Fernandes, pe care l-a ironizat pentru loviturile de la 11 metri de care a beneficiat mijlocașul din echipa lui Ole Gunnar Solskjaer. Jose Mourinho a glumit și a spus despre Fernandes că a avut “cam 20 de lovituri de la 11 metri de înscris” în partea a doua a sezonului.
Un record a fost doborât în privința celor mai multe penalty-uri acordate unei singure echipe, Manchester United beneficiind de 14 astfel de oportunități în cele 38 de etape disputate, iar această statistică nu a scăpat din ochii tehnicianului lui Spurs. Fernandes, un transfer de 55 de milioane de euro realizat în ianuarie, a executat perfect lovitura de la 11 metri oferită celor de la Man United în meciul câștigat cu 2-0 în fața lui Leicester. Drept urmare, băieții lui Ole Gunnard Solskjaer și-au asigurat prezența în grupele Champions League.

Mourinho, ironii pentru Bruno Fernandes

Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
23/05/2022 LA 12:42
United a strâns mai multe puncte decât orice altă echipă din Premier League de când Fernandes a ajuns pe Old Trafford de la Sporting CP. Portughezul a înscris 10 goluri și a oferi 8 pase decisive în primele lui 20 de apariții pentru club în toate competițiile. Chiar și așa, golurile mijlocașului de 25 de ani au venit mai mult din loviturile de la 11 metri primite de diavolii roșii.
Mourinho, care a antrenat Manchester United între 2016 și 2018, nu a fost prea impresionat de reușitele lui Bruno Fernandes și nu a ratat șansa de a-l ironiza: "Bruno a venit la Man United, a fost foarte pregătit, a jucat foarte bine, a îmbunătățit multe aspecte ale echipei și s-a dovedit a fi un foarte bun executant de penalty-uri, unul dintre cei mai buni din lume, a avut vreo 20 de astfel de lovituri la dispoziție", a spus Mourinho pentru Record.
Spectacolul din Premier League de la Eurosport vă este oferit de Unibet.
Fotbal
LIVE BLOG Mercato 2022 | Primele mutări importante ale acestei veri! Tottenham a plecat după Kostic
23/05/2022 LA 09:58
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08