Dele Alli nu mai e o variantă pentru primul "11" al lui Tottenham decât în partidele din Cupe și Europa League. Englezul e o mare dezamăgire, iar Mourinho, extrem de nemulțumit de atitudinea acestuia, nu a contenit de mai multe ori să îl lase chiar în afara lotului, spre stupefacția jurnaliștilor britanici.
Aseară, fostul star al lui Spurs a fost titular în înfrângerea cu Antwerp, din EL, dar a fost schimbat la pauză, cu Lamela, având o atitudine delăsătoare și nereușind nimic. Deși și-a asumat vina pentru înfrângere, Mourinho a căutat vinovați și în rândul fotbaliștilor din lot și a ținut să îl critice subtil pe mijlocaș pentru o nouă prestație groaznică.
"Înainte de fiecare meci mă întrebați de ce anumiți jucători nu evoluează. Sau de ce nu îi iau în lot. Poate că acum, pentru câteva săptămâni măcar, nu o să mai primesc această întrebare. Ați văzut în această seară răspunsul", a spus Mourinho la conferința de presă de după partida cu Antwerp.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36

Alli, la un pas să plece de la Spurs

Sportsmail a anunțat deja că zilele lui Alli la Spurs sunt numărate. Inițial, clubul a încercat să îl folosească drept monedă de schimb în contul transferului lui Bale, de la Real Madrid, însă această variantă nu mai pare de actualitate acum.
În schimb, Inter și în special PSG îl curtează pe fotbalist și, având în vedere că Mourinho e atât de dezamăgit de el, Tottenham ar putea să îl cedeze pentru prețul corect. Francezii îl urmăresc de mai multă vreme pe internaționalul lui Spurs și, din câte se pare, sunt dispuși să ofere o sumă superioară celei pe care o pune la bătaie Inter.
64 de milioane de euro este cota de piață a lui Dele Alli, un mijlocaș care era văzut drept marea speranță a fotbalului britanic, judecând după cum evolua acum 3-4 sezoane.

Alli părea că renaște sub comanda lui Mourinho

La primul antrenament la Spurs, Mourinho a purtat un dialog cu mijlocașul lui Tottenham, Dele Alli, care nu strălucise în debutul sezonului trecut, sub comanda lui Pochettino. Mai târziu, la conferința de presă, tehnicianul portughez a dezvăluit discuția purtată cu fotbalistul englez de origine nigeriană. "L-am întrebat dacă este Dele sau fratele lui Dele. Mi-a răspuns că el este Dele. I-am spus 'ok, atunci joacă precum Dele!", a povestit Mourinho.
Cu doar două goluri în 13 etape sub comanda lui Pochettino, Alli părea doar o umbră a fotbalistului din sezoanele trecute, când se vorbea că Real Madrid ar fi dispusă să plătească peste 100 de milioane de euro pentru a-l transfera.
Fără îndoială, sub comanda fostului tehnician englezul de 24 de ani nu se mai simțea confortabil. Odată cu venirea lui Mou, lucrurile s-au întors la 180 de grade. Cel puțin inițial. În primele trei meciuri cu tehnicianul portughez la cârma lui Spurs, Alli a reușit 3 goluri și o pasă decisivă.
"Joacă într-o poziție în care se simte confortabil. Îi oferim spațiu și astfel își poate pune în valoare creativitatea. A jucat trei meciuri fenomenale de când am venit aici", a spus Mourinho despre prestațiile lui Alli, de la începutul mandatului său. Acum , mijlocașul englez e o cruntă dezamăgire, o umbră a fotbalistului care, acum 3-4 ani, se anunța a fi un jucător world class.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59
Serie A
Jose Mourinho și-a ales favorita la titlu în Serie A! "Mi-ar plăcea să câștige"
25/04/2022 LA 04:59