Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mourinho, lovitură după lovitură pe piaţa transferurilor. Spurs, negocieri pentru Milan Skriniar

Cristian Mihală

Publicat 23/09/2020 la 09:09 GMT+3

Tottenham i-a luat pe Gareth Bale şi Reguilon, dar Mourinho nu a încheiat campania de transferuri din această perioadă de mercato. Presa din Italia anunţă că Spurs este în discuţii cu Inter pentru aducerea lui Milan Skriniar, pentru care italienii cer 60 de milioane de euro.

Mourinho va dispune de o echipă foarte puternică, la Tottenham

Credit imagine: SID

Jose Mourinho şi-a făcut un renume în fotbalul mondial pentru modul exact în care apărările formaţiilor pe care le conduce se descurcă, indiferent de adversar. De când a preluat-o pe Spurs, defensiva i-a dat mari bătăi de cap, în foarte puţine meciuri londonezii reuşind să ţină poarta intactă.
Situaţia e una teribilă, în condiţiile în care Alderweireld nu e pe placul "Specialului", care l-a ţinut rezervă în disputa cu Southampton, din weekend. Mourinho a fost nevoit să îl reprofileze pe Eric Dier fundaş central, dar nici această soluţie nu pare să îi convină foarte mult.
Astfel, după ce i-a adus pe Bale şi Reguilon, de la Real Madrid, Tottenham încearcă să transfere şi un fundaş central cu mare experienţă, care să rezolve problemele.

Spurs şi Inter, negocieri pentru transferul lui Skriniar

Potrivit celebrului jurnalist italian Fabrizio Romano, cunoscut pentru sursele sale impecabile, Spurs şi Inter negociază transferul lui Milan Skriniar. Informaţia a fost confirmată şi de Sky Sports Italia, dar în acest moment diferenţa dintre cerere şi ofertă e destul de mare. Nerazzurrii cer în schimbul apărătorului central 60 de milioane de euro, preţ considerat exagerat de Daniel Levy.
Skriniar este excelent în jocul aerian, fiind comparat de specialiști cu Martin Skrtel, fotbalist care a avut evoluții apreciate pentru Liverpool, în trecut. El posedă și o pasă lungă extrem de exactă, motiv pentru care şi Guardiola s-a gândit în trecut să îl transfere. S-a vorbit chiar de un schimb cu Aguero, în perioada în care Lautaro Martinez părea că va pleca de pe Giuseppe Meazza la Barcelona.
Negocierile dintre Spurs şi Inter sunt în toi şi e de aşteptat ca formaţia lui Mourinho să vină, în cele din urmă, cu o ofertă suficient de tentantă pentru Skriniar, mai ales dacă transferul lui Dele Alli la PSG se materializează.
După ce a impresionat în etapa a doua din Premier League, impunându-se cu 5-2 pe terenul lui Southampton (Son a reuşit un "poker"), Spurs se pregăteşte cu duelul cu Newcastle, din etapa a treia a campionatului englez.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo