Lionel Messi a informat Barcelona că vrea să părăsească clubul și spera să se folosească de o clauză din contractul său care specifica faptul că poate să plece de la Barcelona pe gratis la sfârșitul oricărui sezon câtă vreme anunță conducerea din timp.
Messi nu a informat însă oficialii catalani la data potrivită astfel că atât conducerea Barcelonei cât și La Liga au decis că acea clauză nu mai este valabilă și că oricine vrea să-l aducă pe argentinian trebuie să plătească 700 de milioane de euro. Așadar argentinianul mai rămâne măcar un sezon la Barca, contractul său expirând anul viitor. Cea mai probabilă destinație rămâne Manchester City, echipă care a fost găsită vinovată că a încălcat regulile Fair Play-ului Financiar.

Mourinho trimite săgeți către Pep Guardiola

Premier League
Cum a ajuns Chelsea, din candidată serioasă la titlu în Premier League, o echipă de nerecunoscut
IERI LA 09:56
Având în vedere situația, portughezul, care s-a duelat cu Messi pe vremea când era antrenor la marea rivală Real Madrid, nu a ratat ocazia să trimită o săgeată către rivalul său Pep Guardiola, cel care era antrenor la acea vreme la Barca dar care acum o pregătește pe City.
”Dacă l-aș aduce pe Messi la Tottenham? Nu, nu la Tottenham. Doar la echipa mea din Top Eleven”, a declarat Mourinho, făcând referire la un joc online în care îți poți crea propria echipă.
”Noi respectăm Fair Play-ul Financiar aici la Tottenham.. Messi poate să meargă doar la o echipă care nu respectă Fair Play-ul Financiar, astfel că nu poate fi vorba de Tottenham”, a completat portughezul.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53