Tottenham a preferat din nou să se apere în meciul cu Chelsea iar atitudinea jucătorilor echipei din nordul Londrei a fost taxată de Chelsea, cea care a înscris din penalty prin Jorginho după un fault stupid comis de Ben Davies.
Deși Tottenham avea nevoie disperată de gol și Mourinho mai avea la dispoziție o schimbare, portughezul a ales să îl lase (din nou) pe bancă pe Gareth Bale, ceea ce a stârnit semne de întrebare atât în rândul fanilor, cât și al jurnaliștilor.
Astfel, după ce jurnalista Alison Bender l-a întrebat pe Mourinho de ce a ales să nu îl introducă pe galez, el a răspuns: ”Este o întrebare bună, dar nu meriți să îți răspund!”.
Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21

Jose Mourinho dă vina pe accidentări

”Ne lipsesc mulți jucători importanți, dar atitudinea din a doua repriză este fără reproș. Nu ne place forma actuală, dar sunt optimist datorită felului în care am încheiat acest meci. Nu anulează greșelile din apărare, dar ne pune un zâmbet pe față și ne face să rămânem uniți și să reveinm la treabă”, a declarat Mourinho pentru BBC.
”Să sperăm că Harry Kane va reveni săptămâna viitoare, dar la restul nu va fi cazul. Vom juca duminică împotriva celor de la West Brom și ei au nevoie de puncte la fel ca noi, dar din motive diferite”, a afirmat el.

Tottenham - Chelsea 0-1. Mourinho, făcut șah-mat de Thomas Tuchel

Chelsea s-a impus pe terenul lui Tottenham, scor 1-0, grație golului marcat de Jorginho din penalty, în prima repriză.
În urma victoriei de pe terenul lui Spurs, trupa lui Thomas Tuchel a urcat pe locul 6 în Premier League și s-a apropiat la 2 puncte de zona cupelor europene, după 22 de etape.
De cealaltă parte, formația lui Jose Mourinho coboară pe poziția a 8-a, cu 3 puncte mai puțin decât adversara de aseară.
De notat că este pentru prima oară în carieră când Jose Mourinho pierde două meciuri consecutive pe teren propriu, în campionat. În runda precedentă, Tottenham a fost învinsă de Liverpool, scor 1-3.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52