Tottenham a anunțat marți seară decizia surprinzătoare de a-l demite pe Mauricio Pochettino după un start slab de sezon, echipa având doar 14 puncte în primele 12 etape. Pochettino s-a certat în pauza internațională cu Daniel Levy și despărțirea a devenit o certitudine, singurul detaliu care mai trebuia pus la punct fiind suma de bani pe care o va încasa argentinianul la plecare.
Spurs nu a stat mult pe gânduri și l-a anunțat pe Jose Mourinho ca înlocuitor iar acesta a avut deja primul antrenament cu noua sa echipă. Debutul lui Mourinho la Tottenham va fi sâmbătă de la 14.30, în direct la Eurosport.

Rodgers, prima variantă

Premier League
Ralf Rangnick este, oficial, antrenorul lui Manchester United. Anunţul făcut de german
ACUM 32 MINUTE
Negocierile cu Mourinho au fost finalizate rapid, însă portughezul nu a fost prima opțiune. Daily Mail scrie că Tottenham l-a vrut pe Brendan Rodgers, cel care a dus-o pe Leicester până pe podium în Premier League.
Însă fosta campioană a Angliei nici nu a dorit să audă iar varianta Rodgers a picat. O altă variantă a fost Max Allegri, însă fostul antrenor de la Juventus nu dorește să revină pe bancă până în vara viitoare. În plus, italianul nu a dorit să preia o echipă în mijlocul unui sezon.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 13-a din Premier League
ACUM 5 ORE
Premier League
Şi-a distrus Rangnick relaţia cu Ronaldo, înainte să vină la United? Dezvăluirea lui Gary Neville
ACUM 6 ORE