Eurosport UK scrie că deși visul lui Daniel Levy ca Jose Mourinho să aducă trofee la Tottenham alături de jucători precum Kane, Gareth Bale sau Dele Alli nu s-a împlinit, președintele celor de la Tottenham nu este dispus să renunțe încă la portughez.
Levy este hotărât să nu se despartă încă de Mourinho, însă realitatea este că Alli, Bale și Kane ar putea pleca de la club dacă Spurs nu va prinde un loc de Champions League și Mourinho va rămâne manager.
Julian Nagelsmann de la RB Leipzig este prima variantă pentru a-l înlocui pe Jose Mourinho dacă situația se înrăutățește, însă germanul nu va veni în timpul sezonului iar acesta ar putea fi motivul pentru care Levy ezită să îl concedieze acum pe Mourinho.
Premier League
Tuchel, entuziast după victoria clară cu Tottenham! Ce jucători a remarcat germanul în mod special
19/09/2021 LA 18:59
Indiferent de cine va fi antrenor, întreg lotul va suferi modificări importante iar pe lista de transferuri se află și fundașul celor de la Fulham, Joachim Andersen.

Rezumatul meciului Tottenham - Manchester United 1-3

Tottenham îl vrea pe noul Peter Crouch

Tottenham dorește să îl transfere în această vară pe atacantul celor de la Stuttgart, Sasa Kalajdzic.
Austriacul de 23 de ani a marcat 15 goluri în 30 de apariții în acest sezon iar echipa de recrutare de la Spurs îl urmărește cu atenție de ceva vreme, conform informațiilor Eurosport UK. Spurs va face acum pasul următor și va contacta clubul pentru a afla dacă jucătorul este disponbil și cât ar costa.
Kalajdzic este cel mai înalt jucător din Bundesliga și joacă ca vârf împins la formația sa. Însă jocul său per total este unul extrem de eficient iar prezența sa îi ajută pe ceilalți să se dezvolte.
Austriacul ar veni ca rezervă pentru Harry Kane și i-ar lua locul lui Carlos Vinicius. De asemenea, de cel poreclit ”Peter Crouch al Austriei” s-au interesat West Ham, RB Leipzig și Roma.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Chelsea, victorie la scor de neprezentare în derby-ul cu Spurs! Silva, Kante și Rudiger, marcatori
19/09/2021 LA 09:03
Premier League
Manchester City nu a renunțat de tot la Harry Kane! Ce plan ar avea oficialii de pe Etihad
18/09/2021 LA 10:36