Deși la cluburile unde a mai activat obișnuia să cheltuie sume importante pentru transferuri, Mourinho spune că știe filozofia clubului la care se află și va dori, mai întâi, să îi cunoască pe fotbaliștii deja existenți în lot.
"Sunt la Tottenham Hotspur, cunosc profilul acestui club, proiectul, viziunea și obiectivele. Știu că în fereastra de transferuri vom reacționa doar dacă se va întâmpla ceva. De exemplu, dacă un jucător va pleca, va trebui să ne adaptăm. Dar nu vom fi niciodată regii transferurilor, să atacăm ținte importante sau să ne luptăm cu cluburi care au la bază profilul și filozofia de a arunca mulți bani pentru astfel de jucători. Noi trebuie să lucrăm într-un mod inteligent, creativ. Repet, îmi plac jucătorii pe care îi am. Cu cât lucrez mai mult cu ei și îi cunosc, cu atât realizez calitățile și problemele lor", a declarat Mourinho, înaintea meciului cu Brighton, care va avea loc joi, de la ora 14:30.
Jose Mourinho (56 de ani) a fost instalat pe banca tehnică a lui Tottenham pe 20 noiembrie, după demiterea lui Mauricio Pochettino. Portughezul a strâns, până în prezent, opt meciuri, înregistrând cinci victorii și trei înfrângeri.
Premier League
Come-back de senzație pentru Spurs și Conte. Unde se aflau în martie, comparativ cu Arsenal
17/05/2022 LA 05:50
O mutare importantă realizată de Mourinho a fost prelungirea înțelegerii lui Toby Alderweireld până în vara anului 2023. Precedentul contract al experimentatului fundaș ar fi expirat la finalul sezonului următor, astfel că, din ianuarie, ar fi avut dreptul să negocieze cu alte formații.
Tottenham deschide echipa de "Boxing Day": confruntarea lui Spurs cu Brighton e pe Eurosport, azi, de la ora 14:30.
Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32
Premier League
Răsturnare de situație în cazul lui Dybala! Agentul atacantului, la negocieri în Premier League
14/05/2022 LA 14:26