Manchester United s-a impus pe terenul lui Tottenham cu 3-1 în acest weekend iar rezultatul face ca poziția lui Jose Mourinho ca manager în nordul Londrei să se clatine serios, șansele la un loc de Champions League fiind din ce în ce mai mici.
În ciuda succesului, după meci, Ole Gunnar Solskjaer s-a arătat extrem de nemulțumit de golul anulat de VAR marcat de Cavani din cauza unui fault comis de Scott McTominay asupra lui Son, pe care scoțianul l-a lovit în față, moment în care sud-coreeanul a căzut la pământ.
”Nu ar trebui să fim păcăliți. Să vă spun sincer, dacă fiul meu ar sta la pământ așa trei minute și are nevoie de trei colegi ca să îl ajute să se ridice, nu va primi mâncare deloc”, a declarat Solskjaer.
Premier League
Who’s better | Kepa vs Lloris, duelul etapei cu numărul 23 din Premier League
ACUM 12 ORE

Noah Solskjaer i-a răspuns lui Jose Mourinho

Mourinho i-a răspuns lui Solskjaer la conferința de presă: ”Sonny este norocos că tatăl său este o persoană mai bună decât Ole. Ca tată trebuie să-ți hrănești mereu copiii, indiferent de ce fac - i-am spus lui Ole ce cred despre comentariile sale”.
A venit acum și replica fiului norvegianului, Noah Solskjaer, în declarații oferite publicației norvegiene Tidens Krav.

Rezumatul meciului Tottenham - Manchester United 1-3

”Primesc mereu de mâncare, pot să vă asigur de asta”, a declarat norvegianul de 20 de ani pentru cotidianul local, adăugând că a fost tachinat de colegii săi norvegieni după declarația lui Ole, fiind întrebat dacă a mâncat micul dejun.
”Dar eu nu stau niciodată pe jos ca Son. Mourinho a vrut probabil să distragă atenția de la faptul că echipa sa a pierdut”, a adăugat el.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Thomas Frank, extrem de nemulțumit după înfrângerea cu United: "I-am distrus în prima repriză"
IERI LA 10:34
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17