În conferința de presă premergătoare confruntării Tottenham - West Ham, transmisă în această seară pe Eurosport 1, Mourinho a venit cu temele făcute. Extrem de carismatic, Mou a încercat să îl pună la colț pe Paul Merson, care a analizat modul în care Spurs a evoluat cu United și a dat un verdict neplăcut pentru fanii londonezilor.
Trupa lui Solskjaer a avut o posesie de 61%, deși a jucat în deplasare, iar modul în care Mourinho gândește partidele nu e menit să îl ajute pe golgheterul Harry Kane să iasă în evidență.
"Nu îl văd pe Kane să mai ajungă la 25-30 de goluri pe sezon în condițiile în care Mourinho joacă în acest stil. În momentul în care Jose a venit la Spurs, mi-am făcut griji pentru Harry și se pare că acestea se confirmă", a spus Merson.
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08

Mourinho, de neoprit înainte de Tottenham - West Ham

Extrem de deranjat de aceste afirmații, Mourinho a explicat că argumentele lui Merson nu stau în picioare, în condițiile în care golgheterul lui Spurs marcase 7 goluri în 11 partide sub comanda sa, înainte de a se accidenta. În plus, pentru a demonstra cât de "afectați" au fost marii golgheteri pe care i-a avut la dispoziție de-a lungul timpului, la echipele pe care le-a antrnenat, "Specialul" a căutat în statistică și a prezentat cifrele lui Drogba, Ronaldo, Benzema, Milito sau Ibrahimovic.
"Am avut câțiva atacanți care au jucat în echipele conduse de mine și nu au fost foarte slabi. L-am antrenat pe un anumit Drogba, a jucat pentru mine 4 sezoane și a înscris 186 de goluri. Am mai antrenat un băiat care de asemenea nu e așa rău, joacă pentru Juventus acum (n.r. Cristiano Ronaldo). A jucat pentru mine trei sezoane și a marcat 168 de goluri. Asta înseamnă o medie de 56 de reușite/sezon. Am mai avut un băiat care de asemenea nu e atât de slab, îl cheamă Karim Benzema. A jucat pentru mine trei sezoane și a marcat 78 de goluri, în condițiile în care nu era întotdeauna titular. L-am mai antrenat pe un băiat, îl cheamă Milito. A jucat un sezon sub comanda mea și a marcat 30 de goluri. Timp în care a câștigat trei trofee. L-am mai avut pe un băiat înalt, îi spune Zlatan. A jucat pentru mine un sezon și jumătate, pentru că 6 luni a fost accidentat. A marcat 58 de goluri. Așa că, dragă Paul, am mult repsect pentru tine, dar cred că Harry Kane nu are nicio problemă să marcheze goluri într-o echipă condusă de mine, mai ales când e 100% din punct de vedere fizic, când e fresh și când are o anumită rutină. Acesta e mesajul meu pentru cineva pentru care am un respect deosebit", a spus Mourinho, la conferința de presă de dinaintea partidei Tottenham - West Ham.
Pe locul 8 în Premier League, la 4 puncte distanță de United, ocupanta locului 5 (poziție care va duce în preliminariile Champions League, dacă TAS nu întoarce verdictul UEFA în cazul "City"), Tottenham dă piept în această seară, de la ora 22:15, cu West Ham, echipă aflată într-o situație teribil de grea. Partida va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player.

Programul transmisiunilor în Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
Premier League
Harry Kane nu mai vrea să plece de la Tottenham! Ce a spus despre colaborarea cu Antonio Conte
16/05/2022 LA 13:32