Arsene Wenger și-a lansat la începutul acestei săptămâni autobiografia, carte în care a cuprins toți cei 22 de ani pe care i-a petrecut pe banca lui Arsenal. Francezul nu a pomenit nici măcar o dată numele lui Jose Mourinho în paginile cărți, explicând și motivele pentru care nu a făcut-o. În schimb, francezul a alocat mult spațiu rivalității sale cu Alex Ferguson, pe care îl consideră cela mai mare rival al său din toată cariera.
Prezent la o conferința de presă de dinaintea meciului dintre Tottenham și West Ham United de mâine, Mourinho a fost întrebat de ce crede că Wenger l-a ignorat total în cartea respectivă. Răspunsul portughezului a venit imediat și a fost unul extrem de tăios:
"Pentru că nu m-a bătut niciodată. Nu vei scrie un capitol despre 14 meciuri pe care nu le câștigi niciodată, așa că de ce ar trebui să vorbească despre mine într-o carte. O carte o scrii ca să te mândrești!", a declarat Mourinho.
Premier League
Carrick și-a dat demisia de la United, după victoria cu Arsenal. Unde poate ajunge
ACUM 5 ORE
Evident, Mourinho a făcut referire la palmaresul întâlnirilor directe, care îi este net favorabil lusitanului: 10 victorii, 7 rezultate de egalitate și doar 2 înfrângeri. Cele 14 meciuri la care făcea referire "The special one" reprezintă primele 14 întâlniri dintre cei doi, în care Arsenalul condus de Wenger nu a reușit nici o victorie contra lui Chelsea.

Wenger și Mourinho nu s-au înghițit niciodată

Arsene Wenger și Jose Mourinho au avut nenumărate confruntări în Premier League, în perioada când le antrenau pe Arsenal și Chelsea, iar între ei s-a dezvoltat o rivalitate care de multe ori a fost dusă la extrem.
Tensiunea dintre cei doi a atins cote maxime în 2014, când efectiv s-au ciocnit pe teren, iar de atunci nu au lipsit declarații tăioase ale unuia la adresa celuilalt. Cu toate astea, Wenger a menționat că marele său rival a fost Alex Ferguson și a preferat să nu bage în seamă în cartea sa războiul purtat cu Mourinho.
https://i.eurosport.com/2020/10/15/2915162.png
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Scottish Premiership
Prima echipă care începe negocierile pentru Ianis Hagi! Unde este dorit din această iarnă
IERI LA 09:54
Serie A
Premieră în Serie A! Atacantul care i-a adus victoria lui Mourinho la Genoa a scris istorie
22/11/2021 LA 08:29