Dele Alli, despre care s-a scris intens că ar putea ajunge la PSG în această iarnă, a postat o fotografie pe Instagram în care părea extrem de nemulțumit după ce a fost din nou o rezervă neutilizată în egalul lui Tottenham, 1-1 cu Fulham.
Alli a jucat în doar patru meciuri în Premier League în acest sezon - un total de 74 de minute - cu toate că a jucat mai regulat în cupe. Reprezentanții săi îi caută o echipă iar favorită pare Paris Saint-Germain acolo unde este antrenor cel care l-a adus la Tottenham, Mauricio Pochettino.

Mourinho a fost întrebat direct dacă Alli este nefericit la club.

Premier League
Blestemul numărului "9", la Chelsea. Lukaku, ultimul de pe o listă lungă de eșecuri
30/06/2022 LA 09:21
”În fiecare vestiar există jucători nefericiți. Cu siguranță. Dacă cineva de la mine vă spune că avem doar jucători fericiți, să știți că nu este adevărat. Sau e vorba de un miracol”, a afirmat Mourinho.
”Dar există profesionistul nefericit, cel care este nefericit dar știe că datoria sa este să lucreze, lucreze, lucreze, lucreze. Și există nefericitul care cred că nu mai este treaba lui să se lupte și să muncească în fiecare minut pentru club”, a continuat Mourinho, aparent făcând referire la Dele Alli.
Mourinho a evitat în repetate rânduri să răspundă atunci când a fost întrebat dacă îl va lăsa pe Alli să plece în această iarnă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2971671.jpg
Premier League
Sadio Mane vs Darwin Nunez. Iese pe plus Liverpool? Plusuri și minusuri pentru cei doi
29/06/2022 LA 11:51
Premier League
Chelsea încearcă să dea o dublă lovitură: negociază pentru doi jucători de la City
28/06/2022 LA 06:52