Dele Alli, despre care s-a scris intens că ar putea ajunge la PSG în această iarnă, a postat o fotografie pe Instagram în care părea extrem de nemulțumit după ce a fost din nou o rezervă neutilizată în egalul lui Tottenham, 1-1 cu Fulham.
Alli a jucat în doar patru meciuri în Premier League în acest sezon - un total de 74 de minute - cu toate că a jucat mai regulat în cupe. Reprezentanții săi îi caută o echipă iar favorită pare Paris Saint-Germain acolo unde este antrenor cel care l-a adus la Tottenham, Mauricio Pochettino.

Mourinho a fost întrebat direct dacă Alli este nefericit la club.

Premier League
Oficialii lui United s-au pus de acord: acesta va fi transferul anului 2022 în fotbal
10/10/2021 LA 10:05
”În fiecare vestiar există jucători nefericiți. Cu siguranță. Dacă cineva de la mine vă spune că avem doar jucători fericiți, să știți că nu este adevărat. Sau e vorba de un miracol”, a afirmat Mourinho.
”Dar există profesionistul nefericit, cel care este nefericit dar știe că datoria sa este să lucreze, lucreze, lucreze, lucreze. Și există nefericitul care cred că nu mai este treaba lui să se lupte și să muncească în fiecare minut pentru club”, a continuat Mourinho, aparent făcând referire la Dele Alli.
Mourinho a evitat în repetate rânduri să răspundă atunci când a fost întrebat dacă îl va lăsa pe Alli să plece în această iarnă.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2021/01/15/2971671.jpg
Premier League
Valentin Mihăilă, spre Premier League! Un mare antrenor l-a pus în fruntea listei de achiziții
09/10/2021 LA 16:45
Premier League
Începe noua eră "Newcastle": primul jucător contactat de miliardarii din Premier League
09/10/2021 LA 09:26