Zouma a vorbit recent despre perioada sa petrecută pe Stamford Bridge, acolo unde a ajuns prima oară în urmă cu 6 ani, când oficialii londonezilor le-au achitat 14,6 milioane de euro celor de la Saint-Etienne.
Într-un interviu acordat celor de la RMC Sport, jucătorul de 25 de ani a ținut să precizeze un moment delicat, în care Mourinho i-a reproșat într-un mod agresiv faptul că a avut un joc modest.
"A doua zi după ce pierdusem un meci cu 3-1, Mourinho m-a chemat la el în birou. M-a întrebat dacă sunt bine, iar eu i-am răspuns că da. Apoi, m-a întrebat dacă sunt sigur că sunt bine, iar eu i-am răspuns la fel. Replica lui a venit imediat: 'Te întreb asta pentru că ai fost dezastruos la meciul din weekend!'. Am fost șocat și acea discuție chiar m-a afectat. În același timp, am fost motivat și imediat am încercat să-i răspund prin jocul meu, să-i demonstrez că pot să reacționez într-un mod pozitiv.", a spus Zouma.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
22/05/2022 LA 06:42
https://i.eurosport.com/2020/02/14/2775014.jpg

Zouma i-a luat apărarea lui Mourinho

În ciuda discuției aprinse din trecut, Zouma a ținut să-l laude pe Mourinho pentru faptul că le acordă șanse tinerilor jucători, precum și pentru dăruirea pe care portughezul o arată pe banca tehnică:
"Mourinho este un tip care iubește să câștige. Se folosește de orice armă ca să obțină toate punctele. Am venit la Chelsea la 19 ani și Mourinho a contat pe mine. Mi-a oferit șansa să demonstrez de ce sunt în stare. Personal, nu sunt de acord cu oamenii care spun că Mourinho nu se bazează pe tinerii fotbaliști.", a mai adăugat jucătorul lui Chelsea.
Jose Mourinho a pregătit-o pe Chelsea în 2 mandate. Prima oară când a ajuns pe Stamford Bridge s-a întâmplat în 2004, imediat după performanța europeană reușită pe banca lui FC Porto. A doua perioadă petrecută de portughez la formația londoneză a fost între 2013 și 2015. Per total, "The Special One" a câștigat 7 trofee, printre care 3 titluri în Premier League, în sezoanele 2004/2005, 2005/2006 și 2014/2015.
Printre jucătorii tineri pe care Mourinho a contat de-a lungul sezoanelor petrecute pe banca lui Chelsea se numără și Kurt Zouma. Fundașul francez a adunat 101 meciuri pentru clubul londonez, reușind să înscrie și 5 goluri. În sezonul curent, Zouma este unul dintre oamenii pe care Frank Lampard se bazează în cursa pentru clasarea pe un loc de Champions League.
Zouma se va întâlni cu fostul său antrenor pe 22 februarie, în etapa 27 din Premier League, când Tottenham sa va deplasa pe terenul lui Chelsea. La momentul actual, Chelsea se află pe locul 4 în Anglia, în timp ce Spurs se află pe poziția a 6-a, prima aflată sub zona cupelor europene.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
UEFA Europa Conference League
Jose Mourinho, "sanctificat" de fanii Romei! Imagini memorabile din capitala Italiei
06/05/2022 LA 17:36
Premier League
Mourinho și Simeone se bat pentru un jucător pe care Manchester United a plătit 55 de milioane de €
04/05/2022 LA 18:59