"Creierul" lui Spurs va pleca, cel mai probabil, din Premier League. Deşi Tottenham a făcut eforturi pentru a-i prelungi contractul, jucătorul danez a refuzat orice propunere, pentru a pleca din postura de jucător liber de contract.
Potrivit The Times, Eriksen s-a înţeles deja cu Inter, care i-a oferit un contract valabil pe 4 ani. Danezul ar urma să câştige 100.000 de lire/săptămână, adică peste 5 milioane de euro anual. Tottenham face toate eforturile să nu îl piardă gratis şi i-a propus formaţiei din Serie A să îl achiziţioneze pe mijlocaş încă de acum, pentru o sumă mult sub cota de piaţă, 20 de milioane de euro. Spurs speră să aibă succes în demersul său, mai ales că formaţia lui Conte are un sezon impresionant, făcându-i marcaj strâns lui Juve în lupta pentru titlu.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
16/01/2022 LA 06:42
Întrebat despre viitorul elevului său, Jose Mourinho a explicat că acesta e pe picior de plecare şi a dezvăluit că ştie şi care va fi viitoarea destinaţie a mijlocaşului.
"Nu ştiu dacă va rămâne la noi şi după finalul lui ianuarie. Ştiu care e viitorul lui, dar nu voi vorbi despre asta. Acum mă gândesc la meciul cu Middlesbrough", a spus "Specialul" în conferinţa de presă de azi.

De ce nu a mai jucat Eriksen la Tottenham

În ultima perioadă, Mourinho l-a folosit tot mai puţin pe Eriksen, deşi e limpede pentru toţi că Spurs nu deţine un alt "regizor", capabil să coordoneze acţiunile de atac. Tehnicianul portughez nu a apelat la această strategie pentru a se răzbuna pe mijlocaş din cauza faptului că nu a semnat prelungirea, ci pentru că acesta e într-o situaţie specială. Incertitudinea privind viitorul său a fost mare, iar Eriksen nu a reuşit să se mai concentreze la fel de bine pe ce avea de făcut pe teren.
"Eriksen va juca mâine, poate şi sâmbătă. El nu a jucat foarte bine în ultimul timp, ştiu şi eu, ştie şi el. Nu sunt un idiot, având în vedere situaţia sa, nu mi se pare nefiresc să nu dea cel mai bun randament", a mai spus "Specialul".
Tottenham - Middlesbrough, rejucarea meciului din turul trei al Cupei Angliei va fi marţi, de la 22:05, pe Eurosport 1. Toate partidele din FA Cup pot fi urmărite şi pe Eurosport Player.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Christian Eriksen se antrenează în Elveția! Unde ar putea ajunge să joace după despărțirea de Inter
29/12/2021 LA 19:36
Campionatul European UEFA
"Sper că a fost ultima dată!" Kjaer, dezvăluiri despre momentele de coșmar prin care a trecut
19/08/2021 LA 18:22