Potrivit Daily Express, Tottenham a demarat negocierile cu City pentru transferul fundașului de bandă dreaptă. Sosit de la Juve în vara lui 2019, lusitanul nu s-a impus în primul "11" al lui Guardiola, lucru normal în condițiile în care îl are concurent pe post pe Kyle Walker.
Cancelo a strâns doar 8 prezențe în Premier League, iar în acest moment e extrem de nemulțumit de statutul pe care îl are. Mourinho vrea să profite de acest lucru, iar Spurs a înaintat o ofertă, care are șanse să fie acceptată.
În acest moment, Spurs îl are pe banda dreaptă pe Aurier, un fotbalist cu un aport ofensiv bun. Totuși, tehnicianul portughez e extrem de nemulțumit de cum face acesta faza defensivă, fiind extrem de indisciplinat tactic. Kyle Walker-Peters, un fotbalist pe care Pochettino a mizat destul de mult, nu pare să intre în planurile lui Mourinho, astfel că un transfer în această zonă e extrem de necesar.
Premier League
Arsenal, ofensivă pe piața transferurilor! După Jesus, Arteta vrea încă un jucător de la City
ACUM 12 ORE

Un alt portughez a fost transferat deja de Mourinho la Tottenham

"Specialul" pare să apeleze la "filiera portugheză" pentru a-și întări echipa. Cum Daniel Levy nu i-a pus la dispoziție un buget de transferuri foarte consistent, tehnicianul trebuie să improvizeze, astfel încât formația să rămână cu șanse pentru ocuparea locului 4, care duce în preliminariile Champions League.
Astfel, zilele trecute Jose Mourinho a rezolvat împrumutul pentru 18 luni al lui Gedson Fernandes. Mijlocașul de 21 de ani a fost adus de la Benfica și Tottenham va plăti în jur de 50 de milioane în vara anului 2022.
Mijlocașul lusitan a fost adus pentru a-l înlocui pe Erkisen, care nu și-a prelungit contractul cu Spurs și va pleca foarte probabil încă din această iarnă, la Inter.
În etapa din acest weekend, Tottenham are o deplasare dificilă, la Watford, formație care s-a transformat din victimă sigură într-o echipă care obține rezultate mari. Disputa dintre cele două formații deschide runda din Premier League: e sâmbătă, de la 14:30, pe Eurosport 1. Ca de obicei, confruntarea e prefațată în Premier League Show.
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752363.jpg
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
24/05/2022 LA 21:31
Premier League
Lucian Sănmărtean a ales jucătorul etapei a 38-a din Premier League
23/05/2022 LA 06:08