Tottenham caută soluții în ofensivă, acolo unde Mourinho nu e mulțumit pe deplin de randamentul lui Steven Bergwijn. Dacă Son și Kane sunt puncte fixe în formația care anul trecut juca finala Ligii Campionilor, pentru al treilea post din atac "Specialul" are nevoie de alternative.
Iar Mourinho pare că s-a decis să îl achiziționeze pe Lucas Vazquez, despre care avea referințe bune încă de pe vremea când se afla pe banca Realului (2010-2013). La momentul respectiv, ibericul era prea tânăr pentru a fi promovat, însă tehnicianul portughez l-a urmărit și a rămas impresionat de calitățile lui.
Conform Mundo Deportivo, Spurs au făcut deja o ofertă oficială, în valoare de 15 milioane de lire. Real Madrid e dispusă să îl cedeze, dar cere 22,5 milioane de lire. Diferența e una mică și e de așteptat ca părțile să se înțeleagă și Vazquez să îmbrace din toamnă tricoul lui Tottenham.
Bundesliga
Un super club din Europa, pe urmele lui Ianis Hagi după golul marcat în poarta Germaniei
11/10/2021 LA 11:57

Cine e Lucas Vazquez

Promovat în 2015 la prima echipă a Realului, Lucas Vazquez a strâns 136 de partide în tricoul blanco, dar nu mai este o variantă pentru Zinedine Zidane, care dispune acum în atac, printre alții, de Benzema, Hazard, Vinicius, Bale, Rodrygo și Marco Asensio.
În acest sezon, atacantul de bandă dreaptă a apărut în doar 14 partide pentru "galactici", reușind două goluri și două assisturi.
Lucas Vazquez este un produs al Academiei de pe Bernabeu, unde a ajuns în 2007, la vârsta de 16 ani. A trecut pe la Real Madrid C și Real Madrid B, înainte de a debuta pentru prima echipă, în 2015. Interesant e că, înainte de a evolua pentru prima formație a Realului, atacantul de bandă a fost împrumutat la Espanyol, unde a impresionat în stagiunea 2014-2015.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Rădoi pune "tunurile" pe Armenia: "Vom ataca cu toate resursele". De cine se teme cel mai rău
10/10/2021 LA 16:41
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
LIVE BLOG: România - Armenia, de la ora 21:45 | Partidă de totul sau nimic pentru 'tricolori'
10/10/2021 LA 14:41