"Ciocănarii" sunt în mare pericol să retrogradeze, echipa practicând un fotbal extrem de slab. West Ham are o singură victrorie în ultimele 12 meciuri oficiale, dar înfrângerea de aseară a fost pusă de managerul echipei, David Moyes, pe seama unei erori de arbitraj.
West Ham a rezistat mai bine de o oră pe terenul echipei lui Mourinho fără să primească gol, apoi Soucek a fost ghinionistul de serviciu, trimițându-și mingea în poartă, la capătul unui corner. David Moyes a explodat la final, acuzând că Davinson Sanchez, fundașul columiban al lui Spurs, ar fi comis în prealabil henț.
"Nu îmi vine să cred că au validat acel gol. Regula spune clar că orice henț care ulterior se transformă în gol la acea fază e penalizat. Am avut un gol anulat contra lui Sheffield pentru o fază similară și acum nu anulează golul? Cine s-a ocupat de VAR în seara asta? Aceasta este regula. Nu îmi vine să cred, pur și simplu nu îmi vine să cred", a spus Moyes la microfonul Sky Sports.
UEFA Europa Conference League
FCSB, susținută masiv cu West Ham, în ciuda rezultatelor slabe! Câți fani vor fi în tribune
03/11/2022 LA 11:38

West Ham, la pământ sub David Moyes

Venirea lui Moyes pe banca tehnică a "ciocănarilor" părea să garanteze salvarea de la retrogradare, în condițiile în care tehnicianul are un CV bogat și e în continuare foarte bine cotat.
"Asta sunt obișnuit să fac, să câștig", spunea Moyes la momentul numirii la cârma lui West Ham. Doar că statistica spune altceva și, din păcate pentru formația londoneză, antrenorul a adâncit și mai mult criza de la echipă.
Moyes a câștigat doar 32 din cele 130 de meciuri jucate după ce a fost demis de la Manchester United (o rată de victorii de doar 25%), iar pe banca lui West Ham raportul e unul de coșmar.
În cele două meciuri jucate după ce "proiectul Restart" a avut loc, West Ham a arătat în multe momente jenant. Echipa nu a înscris vreun gol, reușind un singur șut pe poartă în 180 de minute.
La capătul etapei 31, sunt șanse mari ca echipa să coboare pe un loc retrogradant, dar londonezii se pot consola cu faptul că programul ultimelor etape îi avantajează. În afară de disputele cu Chelsea și Manchester United, West Ham nu întâlnește vreo forță din Premier League.

Programul lui West Ham până la finalul sezonului

  • Chelsea - acasă
  • Newcastle - deplasare
  • Burnley - acasă
  • Norwich - deplasare
  • Watford - acasă
  • Manchester United - deplasare
  • Aston Villa - acasă

Programul transmisiunilor din Premier League

https://i.eurosport.com/2020/06/23/2837590.jpg
UEFA Europa Conference League
FCSB, pusă în gardă înaintea ultimului meci din Europa. David Moyes, cu gândul la victorie
02/11/2022 LA 20:17
UEFA Europa Conference League
FCSB scapă de unul dintre cei mai importanți jucători ai lui West Ham! Brazilianul ar putea rata CM
21/10/2022 LA 07:56