Echipe importante din Premier League s-au grăbit să dezvăluie noile echipamente. Explicația este simplă. Din cauza pandemiei de coronavirus, acest sezon s-a prelungit peste data obișnuită și unele echipe au început noi contracte de publicitate.

Chelsea

Nike spune că noile echipamente, pe care apare noul sponsor compania de telefonie mobilă Three, sunt inspirate din spiritul Londrei. Designul este clasic, dar îmbină anumite tehnologii moderne cu nouanțele de albastru tradișionale pe Stamford Bridge.
Liga Campionilor UEFA
Courtois, pregătit să înscrie din penalty în finala Champions League! "Ei știu ce se poate întâmpla"
ACUM 13 ORE

Everton

Producătorul danez Hummel a schimbat designul tricourilor pe care Everton le va purta într-o nouă eră a clubului. Venirea lui Carlo Ancelotti pe Goodison Park a crescut pretențiile fanilor pentru un restart și un asalt către fruntea clasamentului din Premier League

Manchester City

Germanii de la Puma au mers pe tradiționalul albastru deschis pentru noul echipament de acasă al lui Manchester City, dar inserțiile mozauc fac diferența. Este o combinașie între industrial și colorat, dar și între modă și muzică.

West Ham

Umbro a realizat pentru West Ham un echipament în care tradiția este cel mai important lucru. Pe acest tricou apare emblema clubului care a împlinit 125 de ani. Designul este simplu și elegant, în stilul pe care West Ham l-a promovat în toată istoria.
Spectacolul din Premier League de pe Eurosport vă este oferit de .
Liga Campionilor UEFA
Carlo Ancelotti a dezvăluit motivele de răzbunare în fața lui Liverpool: "Au fost două tragedii"
24/05/2022 LA 09:39
Liga Campionilor UEFA
Revenire importantă la Real Madrid înainte de finala cu Liverpool! Ce fotbalist s-a recuperat
19/05/2022 LA 09:32