Sergio Ramos nu a semnat prelungirea contractului cu Real Madrid, actuala înțelegere expirând vara viitoare. Părțile s-au așezat la masa negocierilor, dar până în acest moment nu s-a ajuns la un numitor comun. Totuși, atât Zidane, cât și Perez și-au exprimat încrederea că simbolul Realului se va retrage de pe Bernabeu.
Nu atât de convinse sunt marile forțe ale Europei, care stau la pândă și încearcă să îl transfere. PSG s-a mișcat cel mai repede. Oferta de 60 de miloane în următorii 3 ani este foarte avantajoasă, iar căpitanul Realului este tentat să se mute la Paris.

Liverpool, dispusă să îl cumpere pe Ramos de la Real Madrid

Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Dar pe fir a intrat și Liverpool, anunță 90min.com, "cormoranii" fiind dispuși să îl transfere în iarnă. Pentru că știe că nu poate concura cu PSG la salariu, trupa lui Klopp mizează pe faptul că Real va accepta o ofertă pentru căpitan, pentru a nu îl pierde ulterior gratis. Deși din punct de vedere financiar, campioana Franței îi oferă cea mai bună variantă, Ramos e încântat de oferta campioanei Angliei. Pe Anfield ar avea ocazia să lucreze cu Jurgen Klopp, dar și să se lupte pentru titlul în cel mai puternic campionat din lume și pentru cucerirea Champions League. Dacă va înțelege că nu există șanse să îl convingă să își prelungească înțelegerea, Real va fi probabil deschisă unui transfer, pentru a nu îl pierde gratis ulterior, în vară.
Liverpool are nevoie neapărat de întăriri în defensivă pentru a concura cu succes pentru obiectivele avute, după ce ambii fundași centrali titulari s-au accidentat și vor lipsi posibil tot sezonul. Van Dijk a început deja recuperarea, dar cu greu va putea să revină mai devreme de aprilie-mai. În ceea ce îl privește pe Joe Gomez, el ar putea fi pe teren, într-o variantă optimistă, la finalul lui martie.
De notat că de semnătura lui Sergio Ramos s-au interesat și Inter Miami, dar și o formație din Qatar, însă fundașul spaniol nu ia în calcul astfel de variante exotice. Dacă va fi să plece de la Real, ibericul va alege o altă forță a Europei.
Liverpool - Leicester va fi transmis în direct pe Eurosport duminică de la 21:15.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos a rupt tăcerea, după ce a fost lăsat în afara lotului Spaniei pentru CM din Qatar
14/11/2022 LA 16:19
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14