articol scris de Alex Ivan
Succesul este obținut printr-un plan bine pus la punct, care nu lasă nimic în mâinile sorții. Jurgen Klopp, care a obținut rezultate remarcabile pe banca lui Liverpool, cunoaște acest aspect foarte bine. Deși echipa sa este mai mult decât convingătoare din punct de vedere al jocului prestat, "cormoranii" suferă atunci când vine vorba de accidentări.
Și în contextul în care cluburile din Premier League au refuzat regula ce permite efectuarea a cinci modificări într-o partidă, Liverpool avea nevoie rapid de o soluție pentru criza cu care se confruntă.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM O ZI

Liverpool are un nou doctor specialist

Andreas Schlumberger este un expert în recuperarea și îmbunătățirea fizică a sportivilor de performanță. Într-un sezon atipic precum cel actual, în care programul este supra-aglomerat din cauza compactării create de noul coronavirus, este esențial ca echipele să aibă o pregătire care să reducă la minim riscul accidentărilor.
Schlumberger și Klopp se cunosc foarte bine din perioada în care cei doi au colaborat la Borussia Dortmund între 2011 și 2015. Doctorul a lucrat ulterior și cu Carlo Ancelotti, atât la Bayern Munchen, cât și la Everton. Astfel, el aduce un plus de experiență, activând la echipe unde programul este mereu încărcat.
Liverpool a avut probleme mai ales în compartimentul defensiv, acolo unde i-a pierdut pe Virgil van Dijk și Joe Gomez. Este esențial pentru Klopp să-și pregătească jucătorii în cele mai bune condiții, într-un grup cât mai complet. "Cormoranii" se confruntă cu această criză de ceva vreme și speră să fi găsit soluția în persoana lui Andreas Schlumberger.
Liverpool, liderul la zi în Premier League, joacă în această seară, în direct la Eurosport, cu Newcastle. Partida de pe St. James' Park este în direct, pe Eurosport 1 și Eurosport Player, începând cu ora 22:00.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11